Hudvänliga smycken från Susannafalken

Välkommen till ett spännande blogginlägg om Susannafalken – ett varumärke som är känt för sina vackra och hudvänliga smycken. Med en passion för både design och hållbarhet har Susannafalken snabbt blivit en favorit bland smyckesentusiaster. Låt oss utforska vad som gör dessa smycken så speciella och varför de sticker ut på marknaden.

Hudvänliga smycken

När vi bär smycken är det viktigt att vi inte bara ser bra ut, utan också känner oss bra. Susannafalken förstår detta och använder noggrant utvalda material för att skapa hudvänliga smycken. Genom att undvika allergiframkallande ämnen kan personer med känslig hud njuta av att bära dessa smycken utan problem.

Materialval för hudvänliga smycken

Susannafalken använder sig av högkvalitativa material, såsom nickelfria metaller och naturliga ädelstenar, för att säkerställa att deras smycken inte orsakar några hudirritationer. Detta gör att smyckena kan bäras bekvämt hela dagen, varje dag.

Allergivänliga alternativ

För de som är extra känsliga mot vanliga smyckesmaterial erbjuder Susannafalken även allergivänliga alternativ, såsom smycken tillverkade av titan eller kirurgiskt stål. Dessa alternativ är perfekta för personer med allergier eller överkänslighet mot vissa metaller.

Miljövänliga aspekter av hudvänliga smycken

Inte bara är smyckena snälla mot huden, de är också snälla mot miljön. Susannafalken värnar om naturen och arbetar för att minimera sitt ekologiska avtryck genom hållbar produktion och återvunna material. Men även att smyckena är av hög kvalite som du kan använda varje dag utan att de tappar färg.

Design och stil

Susannafalken är stolt över att erbjuda unika och personliga design som gör varje smycke till ett unikt konstverk. Genom att kombinera skicklighet med kreativitet skapar de smycken som berättar individuella historier och låter bäraren uttrycka sin personliga stil.

Trendiga och tidlösa smycken

Susannafalken följer inte bara trender, utan skapar dem också. Deras designs är både trendiga och tidlösa, vilket gör att smyckena kan bäras med glädje under lång tid framöver.

Kundrecensioner och popularitet

Med ett starkt fokus på kundnöjdhet har Susannafalken lyckats bygga upp en lojal kundbas. Kundrecensioner talar om deras engagemang för kvalitet och service, och det är tydligt att dessa smycken har fått mycket kärlek från sina ägare.

Självklara valet för smyckesälskare med allergier

Med ett växande antal nöjda kunder sprider sig populariteten för Susannafalkens smycken som en löpeld. Smyckesälskare över hela landet har börjat upptäcka detta fantastiska varumärke och dess unika erbjudanden.

Allergier med smycken är vanliga och kan vara mycket besvärliga för dem som drabbas. Här är några av de vanligaste typerna av allergiska reaktioner som kan uppstå i samband med smycken:

 • Nickelallergi: Detta är en av de mest utbredda allergierna förknippade med smycken. Nickel finns ofta i metaller som används för att tillverka smycken, såsom rostfritt stål och guldfärgade legeringar. Många människor upplever klåda, utslag och rodnad när de kommer i kontakt med nickelhaltiga smycken.
 • Koboltallergi: Cobalt används också som en legeringsmetall i smycken, särskilt i vitt guld. Allergiska reaktioner på kobolt kan likna de som orsakas av nickel, inklusive hudutslag och irritation.
 • Kromallergi: Krom kan användas som en ytbeklädnad på smycken för att ge dem en blank finish. Vissa människor kan vara allergiska mot krom, vilket kan leda till kontaktdermatit och hudirritation.
 • Kopparallergi: Koppar används ibland i smycken, särskilt i legeringar med silver eller guld. Allergiska reaktioner på koppar kan vara liknande de som orsakas av nickel, inklusive klåda och utslag.
 • Ädelmetallallergi: Även ädelmetaller som guld och silver kan ibland orsaka allergiska reaktioner, särskilt om smyckena inte är av ren kvalitet. Renheten hos ädelmetaller kan variera, och ibland kan smycken innehålla spår av andra metaller som kan orsaka allergiska reaktioner.
 • Läderallergi: För smycken med läderband eller läderdetaljer kan personer med läderallergi uppleva klåda och hudutslag när de bär dessa smycken.

Hypoallergen smycken online

Susannafalkens smycken strävar efter att etablera en ”hypoallergen” standard för smycken, så att konsumenterna enkelt kan identifiera smycken som är säkra för huden.  

För att möta behoven hos de med allergier eller överkänslighet mot vissa metaller har Susannafalken introducerat en rad hudvänliga alternativ. Dessa inkluderar smycken tillverkade av titan eller kirurgiskt stål, material som är kända för sin allergivänliga natur. Jag själv är nickelalergicker och tycker det känns tryggt att veta att jag kan ha snygga prisvärda smycken utan att få utslag på kroppen.

Här är en guide som hjälper dig att välja rätt metall för din hudton:

 • Silver: Silver är en mångsidig metall som passar de flesta hudtoner. Det ser särskilt bra ut på personer med kalla hudtoner, det vill säga de som har blå eller rosa undertoner i huden. Silver ger en sval och elegant kontrast mot denna typ av hudton.
 • Guld: Guld är en tidlös metall som passar både varma och neutrala hudtoner. Om du har varma hudtoner med gula eller olivfärgade undertoner, kommer guld smycken att framhäva din naturliga värme och ge en varm glöd till din hud. Även de med neutrala hudtoner kan bära guld med förtroende eftersom det kompletterar deras naturliga färg på ett vackert sätt.
 • Roséguld: Roséguld är en subtil och romantisk metall som ser fantastisk ut på personer med varma och neutrala hudtoner. Dess rosa toner kompletterar de varma undertonerna i huden och ger en mjuk och feminin touch till utseendet.
 • Vitt guld: Vitt guld kan bäras av de flesta hudtoner, men det ser speciellt bra ut på personer med kalla hudtoner. Dess silveraktiga toner skapar en fin kontrast mot de blå eller rosa undertonerna och ger en elegant och modern touch till utseendet.
 • Platina: Platina är en lyxig metall som passar alla hudtoner. Dess silkeslena och silvervita färg ger en sofistikerad och tidlös känsla till smyckena oavsett vilken hudton du har.
 • Mässing och koppar: Dessa metaller har en varm och rik färg som passar särskilt bra på personer med varma hudtoner. De framhäver värmen i huden och ger en naturlig glöd till utseendet.
 • Tenn och rostfritt stål: Dessa metaller är neutrala och kan bäras av de flesta hudtoner. De ger en enkel och modern touch till smyckena och fungerar väl som basplagg i smyckessamlingen.

Det är viktigt att komma ihåg att dessa rekommendationer är riktlinjer och att personliga preferenser spelar en viktig roll när man väljer smycken. Om du älskar ett visst smycke, ska du absolut bära det oavsett vilken metall som rekommenderas för din hudton. Smycken handlar om att uttrycka din personlighet och stil, så följ ditt hjärta och välj smycken som får dig att känna dig vackert och självsäkert, oavsett vilken hudton du har.

 

Unik rabattkod: Jennie15 ger 15 % rabatt

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

1 kommentar

 1. Fina smycken, jag ska med köpa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.