Swiss clinic clay sheet mask recension

swiss clinic clay sheet mask recension

Innehåller annonslänkar och reklam för Swiss clinic

Jag har provat Purifying Pink Clay Sheet Mask och Detoxifying Grey Clay Sheet Mask det är helt nytt för mig med sheet mask med clay alltså sheet mask med lera.

Masker som är lera är normal sätt svåra att bevara kladdiga om dom är i en burk skulle jag säga, den senaste jag hade torkade och så förlorade jag halva burken. Jag var därför väldigt nyfiken hur det skulle vara att göra en lermask som är på en sheet mask. Båda dessa lermasker lämnar min hud len och återfuktad, man slipper att huden kliar och känns stram som många andra lermasker gör. Maskerna är tillverkade av en unik gasbinda.

Sheet clay mask från Swiss clinic

Jag förvarar mina sheet mask i kylskåpet och jag tycker dessa sheet mask hade rikligt med lera och dessa var lätta att öppna och applicera. Det var inget kladd alls som det normalt sätt är med lermasker och dom doftar fräscht med.

Purifying Pink Clay Sheet Mask recension

Lermask berikad med Vitamin B12 , svart te. Den är utvecklad för att rengöra porerna samt rena och lätt plumpa huden. Tidsåtgång: 20 min.

Rosa lera är verkligen bra för huden och jag har provat det innan och huden kändes verkligen återfuktad och rengjord. Det var en härlig känsla att ta på masken när den var kall och det stramade inte obehagligt heller. Denna mask kommer jag fortsätta att köpa. Kändes lyxig.

Detoxifying Grey Clay Sheet Mask recension

Denna mask är för dig med förstorande porer, då den reducerar synlighet av förstorade por och rengör på djupet och fuktar huden. Innehåller spansk lera med bland annat Peptider och Niacinamide för en perfekt mix av både djuprengöring, fukt, lyster och anti-age. Boostar huden med mineraler och vitaminer och samtidigt absorberar överskottstalg. Super bra mask!

Summering: Swiss clinic vet vad dom gör, alla produkter jag testat än så länge är bra. Prisvärt, lyxiga i snygg design. Jag tycker nämligen att det är viktigt att produkterna har en fin design och är unisex och det tycker jag att dessa produkter gör.

Här kan du köpa alla Sheet masks 

Rabattkod Swiss clinic

BEAUTYBYJEN50

15-21 november och ger 50% rabatt på ett helt köp. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

 

 

 

 

 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.