Recension Rosenserien Organic cotton Sheet mask

Innehåller reklam och adlinks för Lyko

Jag fick nyligen en goodiebag med en sheet mask från Rosenserien. Rosenserie är ett svenskt varumärke som jag tycker tillverkar hudvårdsprodukter som fungerar.

Recension Rosenserien Organic cotton Sheet mask

Jag vet inte om jag innan provat en mask i gjort av bomull men det kändes väldigt naturligt. Det var rikligt med serum och den tog sin tid för min hud att absorbera innehållet. Det är ett gott texten för en bra sheet mask, den ska vara fuktig och fukten ska sakta sjunka in i huden och inte dunsta bort rummet. Materialvalet på mask är därför viktigt tror jag. På baksidan är det en bild på fikonkaktus!

Jag tyckte masken var bra, det enda minus som jag skulle jag är att förpackningen var mindre än genomsnittet och det innebar att den var vikt en extra gång på nedre delen så det blev svårare att veckla ut den rätt. Då hakdelen var vikt.Just när det gäller Sheet mask så är storleken viktigt och Rosenserien Organic cotton Sheet mask hade bra storlek, däremot lite svår att veckla ut men det är en vanesak så det är värt att köpa hem denna sheet mask då jag kände mig återfuktad i några dagar efteråt! 

Innehåller:

Koncentrerad hyaluronsyra för optimal återfuktning och fikonkaktus som förbättrar hudens fasthet, elasticitet samt. Serumet i masken innehåller även prebiotika.

Verkningstid: ca 15 minuter

Ekologiskt: Ja

Pris: ca 99 kr

Se alla produkter från Rosenserien (klick)

 

Rekommenderade artiklar

2 kommentarer

  1. Underbar mask. Den är verkligen en fuktbomb för ansiktet. Den piggar verkligen upp en tråkig oktoberdag;-)

    1. Tack för din kommentar, det håller jag verkligen med! Sheet mask är det bästa vi kan ha hemma i skåpet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *