Recension Tanrevel Glow peel pads

recension tanrevel glow peel pads

För ett tag sedan vad jag och Emma Jennie på Influens event där vi fick en Goodiebag med oss hem. Den innehöll bland annat Tanrevel Glow peel pads och nu har jag provat dom några gånger och kan ge min ärliga åsikt.

Recension Tanrevel Glow peel pads

Blir det smidigare än en padd? Hemligheten till en hud med lyster är att peela den och det är något jag regelbundet gör. Dessvärre blir det mer sällan än önskat pga det är lite omständigt, men med Tenrevel Glow peel pads blev det mer lättillgängligt måste jag säga. Och viktigaste med en hudvårdsrutin är den som blir av så, hur smidigt som helst.

Paddsen har tillräckligt med aha syra på för att täcka ansiktet och padsen är lite räfflade vilket i sig peelar lite. Dom är väldigt milda och för mig (kanske är van) men jag kände inte ens att det stack till något. Det enda du gör är att du sveper peel padsen över ansiktet och låter det verka i 3 minuter för att sedan skölja av. Jag upplevde att huden blev mer len och därefter så applicerade jag Tanrevel spray i ansiktet. Därför den är så pass mild kan man ju använda den regelbundet.

Glow Peel Pads innehåller AHA, BHA och vitaminer som avlägsnar döda hudceller, stimulerar cellproduktionen och berikar din hy för att ge dig ett fantastiskt glow!

Köp här hos Currentbody

Köp här hos Lyko 

Pris:ca 399 kr

Innehåller 60 stycken peeling pads

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.