Recension Sudio E2 hörlurar

Recension Sudio E2 hörlurar

Jag har nya hörlurar från Sudio E2 och här kommer en recension om dom. Jag har länge letat efter ett bra alternativ till Air pods pods som är överdrivet dyra. Dom är riktigt snygga och bra.

 

Recension Sudio E2 hörlurar

Sudio E2 Electric Grey  levererar ett bra ljud samtidigt som de stänger ute ljudet från omvärlden. Mina morgonpromenader har blivit mycket mer harmoniska nu när jag inte låter omgivningen störa mitt lyssnande och mina öron tackar mig.
De laddas både snabbt och smidigt och efter 60 min har jag flera timmars av lyssning framför mig. Hörlurarna är utrustade med touch där jag smidigt kan pausa och styra mitt lyssnande. Laddningsplattan är grym, den gör det så smidigt att alltid ladda lurarna regelbundet. Jag skulle säga att Sudios hörlurar är ett bra alternativ mod Airpods och dom har ett case som du laddar upp med.

Bästa brusreducerande hörlurar 2022

Ett tag funderade jag om man behövde noise cancelling hörlurar men det är måste, det blir verkligen stor skillnad. Jag som arbetar på kontor med öppetlandskap brukar ha dom för att stänga ute ljud så att jag kan isolera mig och koncentrera mig bättre på mitt arbete. Priserna på brusreducerade lurar skiljer sig åt och jag kikade lite på hur länge dom håller i tid/vs pris skulle jag säga att dessa från Sudio är mest prisvärda. Hörlurarna är framtagna tillsammans med Dirac som är kända i ljudbranschen med ljudbearbetning och ljudkvalitet. Jag har haft ett par tidigare hörlurar från Sudio och dessa är betydligt bättre så det är väldigt bra samarbete skulle jag säga.
  • Hybrid Active Noise Cancellation
  • Spatial Audio med Dirac Virtuo™
  • Mikrofoner med dubbla sändare med Vividvoice-teknik (ger tydliga samtal)
  • 3 års garanti

Det viktigaste av allt mer hörlurar är hur lång speltid dom har, här klår Sudio 2 många andra trådlösa hörlurar. Jag har set Jabra som kostar mer än dubbla har inte ens 3 timmar speltid.

Designen känns väldigt exklusiv och designen är väldigt bra utformat så dom sitter bra i örat vilket är bra när man tränar.

Pris: 1399 kr

Sudio rabattkod

Få 15%  med rabattkoden:JennieE2

Kampanj just nu: Gratis trådlös laddningsplatta till varje köp av Sudio E2 fram till 30 april, eller så långt lagret räcker. Sudios hemsida.

Om Sudio: Svenskt företag som levererar hörslurar med högklassig ljudteknik i snygga designer.

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.