Recension Scalp Delight™ Bundle – kit för hårbottenproblem

recension-scalp-delight-bundle-kit-for-harbottenproblem/

Ni kanske har hört det här med att mår din hårbotten bra så mår ditt hår bra? Så är det iaf, många människor går runt och mår dåligt i hårbotten. Hårbotten problemen är ofta torr kliande hårbotten, mjäll, tunt hår, allmän känsla av hårbotten inte är ren, typ att det blir flottigt lätt. Du kan ha en obalans i din hårbotten.

Recension Scalp Delight™ Bundle – kit för hårbottenproblem

Jag har bloggat tidigare om Hairlust och nu gör jag det igen, för jag gillar varumärket. Jag har en aningen torr hårbotten, för jag har bett en vän att kika i min hårbotten och jag tog tag i problemet med ett recept det var för länge sedan. Nu när jag fann detta kitt kände jag att detta är nästa steg att underhålla hårbotten hemma igen, för liksom vi peelar våra kroppar, ansikten, men vår hårbotten, den kan vi ge mer kärlek. Jag har tyvärr en vana att använda torrschampo ibland och även om jag inte lägger det direkt i hårbotten så hanar det där. Jag brukar använda djuprengörande schampo för detoxa håret och delvis hårbotten men detta är riktigt smidigt och nu fick min hårbotten äntligen en detox.

Scalp Delight™ Bundle – kit 

Du spar pengar på att köpa ett kit en sakerna separat, jag tycker det är bra köra detta som en kur lite då och då. Det är något jag nu lagt in i min skönhetsrutin och gillade det verkligen. Mitt hårbotten kändes så ren och det blev bra volym i håret, balsamet var riktigt återfuktande och produkterna doftade lagomt mycket. Kan varmt rekommendera detta kit, jag har även provat andra produkter från Hairlust så spana in hemsidan du med om du vill investera i ditt hår.

Så här rengör du hårbotten

  • Applicera Scalp Delight™ Detox Scrub, 200 ml och låt det att verka.
  • Du kan sedan använda Scalp Delight™ Scalp Massage Brush som masserar och exfolierar hårbotten.
  •  Scalp Delight™ Detox Conditioner rengör skonsamt samtidigt som den tillför intensiv återfuktning till ditt hår.

Det många gör fel är att dom inte låter produkterna verka tillräckligt länge så läs på. Sedan har du mycket produkter i ditt hår måste du dubbelrengöra håret, första gången tar bort produkter och andra gången rengör. Det kan vara så att ditt hår och hårbotten faktiskt aldrig är riktigt rent.

Ett annat tips är att avsluta med kallt vatten och inte överdriva med värmen, varmt vatten torkar ut din hårbotten. Du bör inte heller gå ut med blött hår i kylan, samt investera i en bra hårborste och Även gärna Bambu silk örngott för minska friktion, här finner du bra hårtillbehör med. Som ni ser i kitet tog jag även ett värmeskydd som var riktigt bra, otroligt fin mist som kom ut och doftade gott. Värmeskydd är super viktigt om du använder värmeverktyg.

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.