Recension RNW Der. Special Ceramide Cream

recension-rnw-de…l-ceramide-cream/

Jag har nyligen provat RNW Der. Special Ceramide Cream och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med produkten. Denna kräm är en riktig räddare för min torra hud i ansiktet. Ceramide kräm med 5 typer av ceramider är en smart formulerad dag- och nattkräm!

Recension RNW Der. Special Ceramide Cream

Det första jag märkte var den rika och lena konsistensen. Krämen smälter snabbt in i huden och lämnar den återfuktad och mjuk utan att kännas fet eller kladdig. Den har en mild och behaglig doft som inte är överväldigande.

RNW Der. Special Ceramide Cream innehåller ceramider, vilket är fantastiskt för att stärka hudens naturliga barriär. Jag märkte en märkbar förbättring av min hudens struktur och elasticitet efter att ha använt denna kräm regelbundet. Den hjälpte också till att lugna min yttorra hud.

Tillsatsen av kolesterol och fettsyror gör denna kräm till val nr.1 för en anti-aging fuktkräm.

En annan sak jag verkligen uppskattar är att denna kräm är fri från parabener, sulfater och andra skadliga ämnen. Som någon med känslig hud är det viktigt för mig att använda produkter som inte irriterar eller orsakar obehag. RNW Der. Special Ceramide Cream uppfyller definitivt mina förväntningar i det avseendet.

Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera RNW Der. Special Ceramide Cream till alla med torr och känslig hud. Den återfuktar effektivt, stärker hudbarriären och lugnar irriterad hud. Dessutom är den fri från skadliga ämnen. Det är verkligen en fantastisk hudvårdsprodukt som jag kommer att fortsätta använda. Älskar att det är tub och att den är så effektiv och prisvärd. Troligtvis en av de bästa Ceramide kräm på marknaden…känns iaf som enda produkten jag behöver för fuktkräm resten av mitt liv för den uppfyller så många kriterier.

Innehåll:

Innehåller bland annat D-Panthenol som är antiinflammatorisk och håller huden mjuk, 3-lagers hyaluronsyra möjliggör djup absorption och Oligopeptide-1 slätar ut texturen.

Köp här hos Lyko 

Pris: 373 kr

Betyg: 10/10

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.