Recension på Velvet Body Glow Gleam från Mili Cosmetics

Innehåller annonslänkar

Jag har under en period använt mig av Velvet Body Glow Gleam från Mili Cosmetics och nu är det dags för min recension. Denna produkt lovar att ge huden en fantastisk lyster och jag var ivrig att se om den levde upp till förväntningarna.

Varför välja Velvet Body Glow Gleam från Mili Cosmetics

Vem vill inte ha lite extra lyster på huden efter en dag i solen, eller bara allmänt få en mer glödande hy? Denna produkt fungerar utmärkt även på den blekaste huden. När jag lät en vän prova denna body glow, som aldrig tidigare hade använt en sådan produkt, blev hon verkligen såld. Vi applicerade den på utsidan av övre armen för att skapa en slimmad effekt, samt längs framsidan på benen. Vi kompletterade med lite solpuder i ansiktet, och wow, så fräscht resultat!

Produktinformation
Velvet Body Glow Gleam är en återfuktande bodylotion med en pärlemorskimrande touch som ger huden en fräsch och naturlig lyster. Den är berikad med en lyxig blandning av växtbaserade ingredienser och fuktighetsgivare:

 • Olivolja: Rik på antioxidanter och fettsyror som hjälper till att återfukta och ge näring åt huden.
 • Jojobaolja: Återfuktar och ”låser in” fukt i huden samt har antibakteriella och antioxiderande egenskaper.
 • Sheasmör: Lugnar och återfuktar huden.
 • Macadamiaolja: Återfuktande och mjukgörande.

Denna lotion ger huden en näringsrik och återfuktande täckning med en flerdimensionell och ljusreflekterande finish.

Förpackning och första intryck Förpackningen är elegant och lyxig med en praktisk pumpflaska som gör det enkelt att dosera rätt mängd. Den första appliceringen gav en omedelbar glöd och en mjuk känsla på huden. Doften är mild och behaglig, vilket är ett stort plus.

Användning och applicering Produkten är lätt att applicera och absorberas snabbt av huden utan att lämna en klibbig känsla. Jag upptäckte att den fungerar bäst när den appliceras på nyexfolierad hud för att få maximal effekt av lystern. För en extra touch av glamour applicerade jag den även på nyckelbenen och axlarna vid speciella tillfällen.

Resultat och hållbarhet Efter några veckors användning märkte jag en betydande förbättring av hudens utseende. Den pärlemorskimrande effekten gav en subtil men märkbar lyster, perfekt för både vardag och fest. Huden kändes återfuktad och mjuk hela dagen, vilket är ovanligt för många liknande produkter som tenderar att torka ut huden efter några timmar.

Fördelar

 • Ger en fantastisk lyster till huden
 • Återfuktande och närande
 • Lätt att applicera och absorberas snabbt
 • Mild och behaglig doft
 • Passar alla hudtyper, även den mest känsliga

Nackdelar

 • Kan vara något dyr i jämförelse med andra liknande produkter
 • Förpackningen kan kännas lite skrymmande för resor, men den kan du pumpa över i en mindre förpackning med.

Slutsats Velvet Body Glow Gleam från Mili Cosmetics lever verkligen upp till sina löften om att ge huden en vacker lyster samtidigt som den återfuktar och närar. Trots att priset är något högt, anser jag att kvaliteten och resultaten motiverar kostnaden. Den är perfekt för den som vill ge sin hud en extra touch av glamour och lyster.

Köp den här hos Lyko för 299 kr

Hos Mili cosmetics

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *