Recension MILI Cosmetics matta läppstift

Innehåller annonslänkar

När jag bar MILI Cosmetics matta läppstift MIMI fick jag en drös med komplimanger. Jag gillar hela varumärket och allt verkar bra…

Recension MILI Cosmetics matta läppstift

Färgen MIMI är otroligt underbar och är min absoluta favorit, eftersom jag alltid väljer hallonrött för att framhäva mina tänder och få dem att se extra vita ut. Här upplever jag verkligen att trots att läppstiftet är matt, känns det inte torrt. Det lägger sig mjukt på läpparna utan att skapa den irriterande känslan av fnasiga läppar, vilket jag tycker många andra matta läppstift har. Detta är det bästa matta läppstiftet jag någonsin har testat.

Det färgar heller inte av sig nämnvärt på vinglaset, vilket är en otrolig fördel. Jag måste verkligen betona att om du någonsin har provat Lancôme, så är dessa faktiskt bättre.

Betyg 10/10

Om MILI Cosmetics läppstift

Ett ljuvligt, mjukt läppstift med rika pigment som skapar en intensiv färg och en matt finish med bara ett enkelt drag. Det ger en heltäckande och långvarig färgupplevelse utan att blöda eller fälla. Formulan är berikad med närande jojoba- och ängsskumolja, vilka effektivt låser in fukt för att ge långvarigt, ultramjuka och återfuktade läppar.

Pris: ca 149 kr

Köp här MILI Cosmetics hos Golden Sabai på Östermalm i Stockholm

Samt här: https://milicosmetics.com/sv/products/lipstick-mars-matte?variant=44045008535790

Samt LYKO

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *