Recension LYKO Mask Treatment LED Device

Innehåller reklam och adlinks för Lyko

Här kommer en  recension LYKO Mask Treatment LED Device som jag spontan köpte för ett tag sedan. Jag tycker om att göra Sheet mask och vad bättre är det inte att kombinera med en Led device tänkte jag? Den var inte heller dyr.

Recension LYKO Mask Treatment LED Device

LED ljus, värmefunktion och sonisk vibration för att maximera effekten av dina sheet/hydrogelmasker. Maskinen är i gång i 6 minuter tid som jag tycker är lagom tid. Jag testade de olika 3 ljusen som den lyser.

Gult-  stimulera förnyelsen av hudceller och för att behålla fuktbalansen i huden.

Blått – Soothing mode”aktiverar ett antibakteriellt blått LED-ljus, som verkar mot bakterier, lugnar inflammerad akne och minskar överflödigt talg/sebum.

Rött -Brightening mode” aktiverar det röda LED-ljuset, för att stimulera kollagen- och elastinproduktionen, för en fastare hud. Använd även detta ljus för att behandla envisa pigmentfläckar och gamla ärr.

Led- devicen maximera effekterna av maskernas serum/essens

Jag tyckte att maskinen var lätt att använda och det var skönt med att den vibrerade. Jag trodde att masken skulle absorberas snabbare, men det blev det inte med den jag körde med. En vanlig sheet mask, jag tror det är allra bäst med ”gel mask”. Jag har alltid velat ha rött ledljus för att det är bra som Anti-age. Jag gillar den och det känns lite extra lyxigt nu när jag sheet-maskar. Verkligen bra pris, jag läste recensionerna inne på Lyko och alla där gillar den med. Nu ska jag köpa hem några gel sheet mask och testa.

Du köper den här för 699 kr (klick)

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *