Recension INGREDIEN VOLUME SHAMPOO

INGREDIEN VOLUME SHAMPOO

Jag har testat Ingredien volyme shampoo nu i tre tvättar och tänkte ge min Ingredien recension.

Recension Ingredien volyme shampoo

Jag valde shampoo utan parfym för jag vill inte ha parfym i min hårbotten som är lite torr just nu och trots att det inte är parfym var det en fräsch doft, det är ju för det inte är tillsatt parfym. Schampo innehåller proteiner från quinoaplantan som tränger in i hårstrået med en återuppbyggande effekt som gör håret starkare.

Resultatet:

Jag upplever hårstråna känns mer fylligare och håret känns återfuktat, balsamet var väldigt bra med. Jag valde att inte ta balsam med protein då jag tycker att löshår blir väldigt dåligt av protein utan den som heter Soft. Första gången kände jag att mitt hår blev lite snabbare fett än vanligt, men efter andra tvätt kändes det som vanligt. Jag upplever att håret blev mer lent och glansigt och jag kan definitivt tänka mig köpa detta schampo igen. Det är liksom lent på en annan nivå måste jag säga och håret känns frisörtvättat.

Håret blev verkligen lent i fibrerna och det ser välvårdat åt även om jag bara har blåst håret och inte plattat det, men nedan är mitt hår även plattat. Jag har även i en blow out kräm och leave in från ett annat märke, men shampo och balsamet bygger ju grunden.

Bra sortiment på hemsidan och stilren design, lite roligt att dom även har shampoo för hundar.

Jag vill inte ha parfym i min hårbotten nämligen och skonsamt som möjligt men ändå vill jag ha bra kvalitét. Produktern är Svanenmärk och företaget arbetar mycket med hållbarhet.

Pris, lite dyrt men inte dyrt då varumärket är okänt för mig, men det är ju så att kvalité kostar ju om man jämför mot andra jag haft och det är bra att det är 3 för 2 på hemsidan. Produkten var mycket dryg och jag har testat dyrare som inte varit lika bra.

Mitt bästa föningstips:

Ha tratten på din fön det är avgörande för att få perfekt fönluft, föna håret från båda hållen, ovan och under för stänga fibrena. Gör du så här får du frizzfritt hår, ha i fön creme, leave in och gärna mousse i hårbotten.

 

 

  • Perfekt för fint/tunnt hår
  • Stärker hårstråna
  • Innehåller quinoaprotein
  • Ger volym
  • Svanenmärkt

Shampoo: Ingredien Wolym shampoo

Pris: 349 kr

Balsam: 359 kr

Ingredien soft conditioner

 

Ingredien är ett dansk hårvårdsmärke som är skapade utifrån en vilja att ge privatpersoner, såväl som proffs, möjlighet att välja bort allergiframkallande och farlig kemi i sitt dagliga användning av hårvårds- och stylingprodukter.

Ingredien® är lyxprodukter som alla presterar på en professionell nivå, men utan att innehålla en massa skadliga och ohälsosamma ingredienser. Alla intelligenta produkter är baserade på den senaste forskningen och vår långa erfarenhet från branschen.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *