Recension INGREDIEN DRY STRUCTURE WAX

Innehåller annonslänkar

Hej skönhetsälskare! Idag ska jag dela med mig av min senaste upptäckt inom hårvård – INGREDIEN DRY STRUCTURE WAX. Om du letar efter ett stylingvax som ger enastående textur och form, så har du kommit till rätt ställe.

Skapar definition och struktur:
Det första som imponerade på mig med detta vax är dess förmåga att skapa imponerande definition och struktur. Oavsett om du vill ha en avslappnad rufsighet eller väldefinierade lockar, ger detta vax dig flexibiliteten att forma ditt hår precis som du vill.

Enkel användning:

Ett stort plus är hur enkelt det är att använda INGREDIEN DRY STRUCTURE WAX. Ta en liten mängd av produkten och fördela den jämnt mellan dina händer innan du applicerar den på ditt hår. Detta gör det möjligt att skapa önskad form utan att håret känns klibbigt eller övermättat.

Långvarig effekt:

En sak jag älskar med detta vax är dess långvariga effekt. Det ger stadga och struktur som varar hela dagen utan att tappa i form eller volym. Du behöver inte oroa dig för att din frisyr ska förlora sin karaktär under dagen.

Mångsidig stylingsmöjlighet: Vad som gör detta vax ännu mer fantastiskt är dess mångsidighet. Oavsett om du har kort eller långt hår, rakt eller lockigt, kan du använda detta vax för att skapa den perfekta stilen för dig. Det ger en fantastisk finish som inte känns tung eller oljig.

Doft och Allergivänlig:

INGREDIEN DRY STRUCTURE WAX är även tillgängligt i två olika doftalternativ, eller utan doft alls. För dem med känslig hud eller doftpreferenser är detta en trevlig detalj. Dessutom är produkten fri från de 26 allergiframkallande doftämnena enligt EU:s lista.

Negativt, är väl storleken på förpackningen så jag kommer fylla en liten burk så jag kan ha med mig i väskan. Jag upplever att jag ofta vill styla håret på slutet på dagen för se nystylad ut innan jag ska iväg träffa vänner.

Avslutande tankar:
Sammanfattningsvis är jag verkligen imponerad av INGREDIEN DRY STRUCTURE WAX. Det ger inte bara håret en fantastisk struktur och definition, utan det är också otroligt lätt att använda. Om du letar efter ett stylingvax som ger ditt hår liv och flexibilitet, är detta definitivt värt att prova. Låt ditt hår bli konstverket det förtjänar att vara. Jag har testat, INGREDIEN salt water cream 

Rabattkod: Jennie10
ger 10% rabatt

och om jag jämför dom så föredrar jag Dry structure waxet då det blir mer den finish jag vill åt, den och jag tycker håret ser väldigt återfuktat och välvårdat ut. Jag ska ta och fota bilder när jag stylat mitt hår framöver och lägga in om jag kommer ihåg.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *