Recension Hyperbar syrgasterapi Oxyhelp

recension-hyperbar-syrgasterapi-oxyhelp

Idag vill jag dela med mig av recensionen Oxyhelp, för jag har varit hos min favorit klinik Akacia medical  i Stockholm och kört en halv kur med Oxyhelp för att påskynda min läkning en efter en operation, plus för att öka välbefinnandet allmänt och jag måste säga att jag är imponerad av resultaten.

Innan jag började behandlingen var jag bekymrad över den långsamma återhämtningen och smärtan som jag upplevde. Men efter att ha läst på om Hyperbar syrgas terapi kan hjälpa med kändes det självklart att göra detta som en form av post operationsbehandling för att påskynda läkningsprocessen efter en bröstoperation. Jag är inte lika ung som vid första operationen och denna operation var lite mer omfattande, så jag märkte verkligen av att läkningen inte var lika enkel denna gång och att smärtan var betydligt värre.

Kort om Oxyhelp

Förutom att främja återhämtning efter operation kan Oxyhelp även vara fördelaktigt vid rehabilitering efter idrottsskador eller andra trauman. Genom att öka syretillförseln till skadade vävnader kan Oxyhelp påskynda läkningsprocessen och förbättra funktionen i muskler, senor och leder.

Oxyhelp resultat

Eftersom jag aldrig gjort denna typ av behandling innan så visste jag inte vad jag skulle förvänta mig, men jag fick veta att det skulle vara lite likt att flyga flygplan, ni vet när det blir tryck i öronen. Det blev ett tryck i öronen en kort stund i början, men det var lätt att tryckutjämna genom att gäspa tyckte jag och sen när det nått en viss nivå försvann allt tryck. 

Faktum är att jag under min första Oxyhelp-session märkte att jag en viss skillnad på att trycket över implantaten började släppa. Det var nämligen att det kändes som himla stramt på bröstkorgen.

Det kändes mysigt ligga här inne, gott om yta även för den som är lång

I tryckkammare andades in 100% ren syrgas i en mask, det är nämligen så att när vi andras normalt får vi 20,9 syre och 78% kväve och lite annat och nu i kammaren andras vi 100 % syre .

Det var inte obehagligt eller läskigt i kammen utan det är typ mysigt och det är skönt att bara att ligga och chilla och kolla på mobilen och andas syre det känns friskt, det är beroendeframkallande känsla. Däremot så lät det ganska så mycket där inne, men ändå ganska avslappnande ljud måste jag säga för tydligen så är det många som somnar där inne.

Förbättrat luktsinne av Hyperbar syrgas 

Efter att jag gjort en behandling så märkte jag en märkbar skillnad på luktsinnet och jag blev helt chockad, det var verkligen en stor bonus. Det kanske låter helt extremt, efter en behandling men det var verkligen så.

Det är nämligen så att många som har haft Covid och har Post covid kan dra nytta av att göra Hyperbar syrgas terapi för dom kan få tillbaka doftsinnet och andra besvär dom fått och troligtvis har jag fått sämre luktsinne efter haft Covid för nu är det bättre och jag är lycklig över det för blommorna ute i naturen doftar så jag kan verkligen rekommendera denna behandling för detta ändamål. Jag går runt och doftar nu hela tiden och njuter och det blev bättre efter fler behandlingar men nu kan nog inte doften blir bättre.

Jag har gjort 5 behandlingar med Oxyhelp en av de mest anmärkningsvärda fördelarna med var dess förmåga att minska svullnad och inflammation. 

Förutom att vara smärtfri behandling och bekväm så var Oxyhelp-sessionerna också en avkopplande upplevelse. Det gav mig möjlighet att varva ner och främjade en känsla av lugn och välbefinnande, det är nämligen inte heller bra att stressa när man ska läka efter plastikkirurgi och jag hade varit mycket stressad och orolig för jag hade fått för lite information jag skulle ta hand om mig och fått diverse besvär som rygg- och nackspärr och lågt blodtryck. 

Sammanfattningsvis, är jag mycket nöjd med resultatet av min Oxy Help-behandling. Det har verkligen varit en värdefull komponent i min rehabiliteringsprocess. Jag skulle definitivt rekommendera Oxyhelp till andra som söker en effektiv metod för att påskynda återhämtningen efter operationer och skador. Jag kommer fortsätta att gå då och då för det är bra för hålla sig ung och vital och det är en gammal man som verkligen förbättrade sin balans efter många behandlingar och han var riktigt skröplig innan fick jag veta så det är verkligen bevis på hur bra det är att tillföra syre i kroppen. Liksom att andas syre jag mår bra av det, älskar det. Läs du med ingående, det finns mkt forskning bakom detta och ges inom sjukvården i Sverige i särskilda fall.

Kendall Jenner, hon har en egen maskin i sitt hem för att hålla sig ung och för anti-age, lyx!

Pris: 1500 kr per gång, billigare om du köper paket.

Läs mer om Oxyhelp på klinikens hemsida

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *