Recension Gilda LiljebladDaily Protection Cream SPF 50+ 

recension-gilda-…ion-cream-spf-50

Innehåller annonslänkar

Solkräm är mer än bara ett sommarbehov. I detta inlägg utforskar vi varför det är viktigt att skydda din hud året runt med Daily Protection Cream SPF 50+. Det är en återfuktande dagkräm med hög solskyddsfaktor som erbjuder flera fördelar jämfört med traditionella solkrämer.

Daily Protection Cream SPF 50+ Produktbeskrivning

Denna dagkräm är inte bara effektiv mot solen utan också återfuktande och perfekt under makeup tack vare dess lättare och snabbabsorberande formulering.Till skillnad från tjocka solkrämer, är denna dagkräm mindre kladdig och ger en bättre bas för smink.

Ett bredspektrigt solskydd mot UVA/UVB, IR och HEV motverkar pigmentering samt minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Vatten- och svettresistent.

75 ML

Pris: 499 kr

 

Dagkräm med SPF Fördelar med dagkräm med inbyggt solskydd

Integrering av SPF i din dagkräm förenklar din morgonrutin och säkerställer att du aldrig glömmer bort ditt solskydd.

Varför en lättare formulering och snabb absorption är bra

Denna egenskap gör att krämen är behaglig att bära hela dagen och underlättar användning av makeup.

Recension Gilda LiljebladDaily Protection Cream SPF 50+

Krämen kändes mycket bra på huden om jag jämför mot de flesta solkrämer, jag hade inte så djup koll på detta mer än att jag inte gillar solkrämers konsistens sedan innan så jag blev väldigt nöjd med denna dagkräm med SPF 50 +. Det känns liksom om den gör gott för huden och inte bara lägger sig som en kletig hinna.

Efter att ha använt den under flera soliga dagar märkte jag tydligt att den inte bara skyddade huden effektivt från solens strålar, utan också bidrog till att min hud kändes mjukare och mer återfuktad. Formulan med hyaluronsyra och ectoin verkar verkligen göra underverk; den stärker hudens barriär och motverkar samtidigt tecken på åldrande som fina linjer och rynkor. Dessutom var jag imponerad av hur väl den stod emot både vatten och svett, vilket är en stor bonus för aktiva dagar utomhus. Det känns som att denna kräm inte bara är en solskyddsfaktor, utan en del av min dagliga hudvårdsrutin.

Konsumentråd

Välja rätt SPF-produkt baserat på hudtyp och aktiviteter

Det är viktigt att välja en solkräm som passar din hudtyp och de aktiviteter du utför.

Misstag att undvika

Undvik att använda för lite solkräm och att inte återapplicera den under dagen. Se hur bild, mycket du bör applicera 2,5 ML dagkräm med SPF totalt för ansikte, dekolletage, hals och öron.

Produkten är tillgänglig i välrenommerade butiker och online. Just nu får du en strandväska på köpet vid köp före 31 maj. Köp den här hos Gilda Liljeblad Daily Protection Cream SPF 50+

 

 

Rekommenderade artiklar

1 kommentar

  1. Hej. Solinstrålning påverkar oss både positivt och negativt.
    Dess positiva effekt är att förbättra humöret, vilket också kan ha en antidepressiv effekt. Det förbättrar också syntesen av vitamin D, vilket är mycket viktigt för oss. Kolla även in min blogg och artikel om solskärm och solskydd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *