Recension Elektrisk fotmassage med värme från TrendRehab

Innehåller annonslänkar 

Jag har en längre period känt att mina fötter verkligen varit stela och det varit som kramp i fötterna. Jag kan väl inte vara den enda som försöker få in 10 000 steg ganska så ofta?  Faktum är att jag började få massage hos en thaimassör och upplevde att det verkligen gör ont i fötterna för att dom är så stela och dom rekommenderade mig att gå mindre.

Recension Elektrisk fotmassage med värme från TrendRehab 

Som precis allt annat jag har från TrendRehab möttes jag av kvalitet med denna fotmassage maskin. Maskinen var väl paketerad och kan även massera vaderna. Vadmassage  är verkligen bra och faktum är att jag är en person som samlar vätska på vaderna när jag står, då behövs det även massage på vaderna.

Redan efter att ha fått 20 minuter massage så kände jag mig som pånyttfödd i fötterna. Det lustiga var att jag kände mig inte ens trött i fötterna innan massagen. Dagen därpå så hade jag en viss träningsvärk i fötterna efter fotmassagen vilket tecken på att massagen verkligen gett resultat. Nu har jag börjat ha en rutin med fotmassage hemma för att slippa ha stela fötter. Jag har bloggat om hur stela fötter påverkar hela vår kropp och varför vi inte bör ha stela fötter. 

Betyg 10/10, eftersom jag fick som en känsla av lättnad i fötterna efter första massagen kände jag mig väldigt nöjd måste jag säga. Fotmassage maskinen står nu framme till att att användas när som och när jag har vänner över kan jag erbjuda dom en fotmassage.

+ Massagen känns och hjälper fötterna känns lättare

+ Kvalitets fotmaskin

+ Vaderna får massage

Pris: 2995 kr och med min rabattkod: Shoppasmartare  ger dig 20 % rabatt på hela sortimentet.

Besök—->  TrendRehab

Elektrisk fotmassage med värme från TrendRehab funktioner

  • Avancerade fotmassage med zonterapi
  • Värme
  • Vibrationer 
  • Lufttryck 

Om du läser min blogg så har jag bloggat en hel del om olika produkter från TrendRehab som är en favoritbutik inom hälsa och träning för mig. 

Här finner du skönhetsmaskiner för hemmabruk jag använder

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *