Recension: Dr Spiller Argan Oil Deluxe

Argan olja är känt för sina återfuktande egenskaper och det använts urminnes i hudvård. Jag har genom tiderna testat olika argan oljor för ansikte och aldrig känt mig nöjd förens jag testade Dr Spiller Argan Olja Deluxe som faktiskt är en argan olja som har en god doft och som går in LÄTT i huden. Jag fick denna olja som ett pressprov under Hud och kosmetik mässan..

Dr. Spiller är ett tyskt företag som grundades redan 1960.

Dr-Spiller-Argan-Oil-Deluxe

Recension: Dr Spiller Argan Oil Deluxe

Normalt sätt så höjer jag inga ögonbryn för Argan olja för ansikte, då jag har varit med om allt för många oljor som vägrar gå in i huden och att de endast går använda på kvällen för ha hela natten på sig att sjuka in. Men döm av min förvåning när jag testade Dr Spiller Argan olja som sjönk in fort i huden i ansiktet och som inte doftade i min mening ”natur argan” utan har en mer fräsch lyxig doft som måste upplevas. Namnet Deluxe passar för denna argan olja som är lyxig.

För torr hud • Näring- & fuktgivande ansiktsolja • Gör huden mjuk, len & smidig.

Rekommenderar denna Ansikte argan olja för dig som söker en olja, betyg 10/10, den bäst jag provat. Det verkar som om det finns en hel del hudvårdsmärken i Tyskland. Dr Spiller har eget labb för sina produkter vilket endast 20 % har.

Köp Dr spiller här

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *