Recension CurrentBody Skin LED Ljusterapi Mask

Innehåller annonslänkar för Currentbody

I denna bloggpost tänkte jag skriva en recension CurrentBody Skin LED Ljusterapi Mask , då jag är så glad att jag äntligen investerat i en led mask för ansiktet. Det har stått länge på min önskelista, alla borde ha en önskelista med skönhetsprodukter/skönhetsmaskiner tycker jag, för det kostar en del och det är bra att ha skönhetsmål och jag har läst om fördelarna samt sett före och efterbilder. Jag går en hel del på skönhetsbehandlingar på salong men har insett att jag inte vill behöva ta ledigt från mitt arbete för att gå så ofta, jag tycker om att själv underhålla min hud hemma för att hålla en bra nivå med min hud. Jag tycker om att ha hemmaspa.

Kort om Led-Ljusterapi

 • Stimulerar  produktionen av ATP i mitokondrien
 • Vänder celldödsprocessen och säkerställer cellreparationen
 • Cellulär föryngring
 • Läkning av inflammation och ökad lymfatisk aktivitet
 • Ökad aktivitet i immunsystemet
 • LED ljusbehandling ökar blodtillförseln
 • Systematisk effekt och minskar retning av nervvävnad
 • LED ljusbehandling reglerar produktionen av kollagen

Recension CurrentBody Skin LED Ljusterapi Mask

Denna led mask har många lampor och går att kombinera med mask under och som är anpassad för ledmask. Det har jag inte sett innan. Masken är stor och passar alla ansikten, även på män som tenderar ha större yta än vi kvinnor. Masken är mjuk och går runt ansiktet alla delar.

Currentbody säljer masker för bröstkorg och hals vilket gör dom mest täckande för övre kropp med led ljusterapi. Att kunna kombinera maskiner och att det endast tar 10 minuter för en behandling var avgörande för mig för att välja Led mask från Currentbody. Jag kommer investera i hals och bröstkorg med, då det är bröstkorg jag har lite mer behov att få hjälp av en led mask.  Nu kan jag förvisso lägga min för ansiktet på bröstkorgen medan jag köper resterande led-masker, vilket känns väldigt bra.

CurrentBody Skin LED Ljusterapi Mask bästa led-ljus mask?

Efter har jämfört marknaden vilken mask som var bäst, så valde jag själv att köra på  CurrentBody Skin LED Ljusterapi Mask och här är 5 anledningar varför.

 1. Maskinen har längre behandlingstid jämfört mot vissa andra, vilket jag tycker är bra för jag gör hellre en längre stund än varje dag
 2. Spännande produkter kring masken som mask man har i kombination med masken
 3. Kändisarnas favorit led mask
 4. Flexibel
 5. Mer prisvärd

Pris: ca 3290 kr

Faktum är att jag har en rabattkod till dig om du också är sugen.

Rabattkod

BEAUTYBYJEN

Koden ger 15% rabatt, på endast masken i deras sortiment.

CurrentBody Skin LED Ljusterapi Mask 


Läs även om Rödljusterapi för håravfall

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *