Recension Cocoa Brown Golden Goddess

Innehåller annonslänkar och reklam för Lyko

Jag har testat Cocoa Brown Golden Goddess som är en skimrade snabbtorkande olja för kroppen. Jag har tidigare varit sugen på olja med skimmer för kroppen men varit lite för snål att köpa.

Jag har provat Nuxe kroppsolja på Åhlens och jag måste säga att denna skimmer olja från Cocoa Brown Golden Goddess är ett väldigt prisvärt budget alternativ. Båda innehåller 50 ml men priset är ca 119 kr vs 395 kr.

Jag föredrar när det är mer prisvänligt på kroppsprodukter så att jag inte behöver snåla på dropparna i sommar. Nu när jag testat en kroppolja med skimmer på benen så måste jag verkligen säga att det är ett måste att ha om man tycker om att vara solbränd.

Fakta:

Cocoa Brown Golden Goddess Oil är en så kallad torrolja som absorberas snabbt utan att kladda eller göra huden oljig och fet. Perfekt för att framhäva nyckelben, kindben och för att ge benen en fin lyster.

Betyg: Prisvärd, bra och jag upplever även att denna olja torkar snabbare in än andra oljor med skimmer jag provat. Den doftar även god vattenmelon, MUMS!

Köp här hos Lyko 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.