Recension CM SLIM

Jag har fått många frågor om EM Slim som nu bytt namn till CM Slim om det är värt pengarna? Så här kommer min ärliga recension och före och efterbilder på CM Slim. Det kostar ju en hel del pengar och det krävs att man går ett par gånger helst i en kur. 

Innan jag påbörjade min kur hade jag läst på online att det är många atleter som första gången i sitt liv får magrutor med hjälp av denna typ av träning.  Jag valde att börja med Em-träning var för att jag ville punktträna min rumpa, jag ville inte få större lår bara för att jag ville få större rumpa. Jag älskar mina smala ben och det var inget jag ville uppoffra. Jag hade faktiskt funderat på en BBL just för att jag inte ville få större ben men större rumpa.

Recension/omdöme CM Slim

Jag upplever nedan förbättringar. Jag skulle säga att det är värt pengarna med CM Slim? Ja det skulle säga, nedan är mina resultat.

 • Bättre rygg
  Jag talade med en vän som också gör denna behandling och hon upplever att hennes ryggproblem börjat försvinna efter att hon tränat rumpan med CM Slim. Det är nämligen så att i vardagen behöver vi använda oss av mage och rumpa när vi böjer oss efter saker och är vi otränade så har vi svårare att få kontakt med våra muskler. Detta har jag lärt mig via träna med PT, hur viktigt det är att vi spänner vår bål om vi böjer oss efter redskap på gymmet och att vi använder våra muskler. Jag känner samma sak att jag har mer kontroll över min kropp nu när jag verkligen tränat upp rumpan och mage. Det känns som om jag fått en inbyggd korsett i min mage, varför våra magar putar beror ofta inte på fett utan att vi saknar muskler. Nu hade jag muskler samt fett, men jag har förbränt fett och byggt mer muskler och jag har tappat cirka 5 centimeter mage på 4 veckor.
 • Rumpan är större
  Min rumpa har verkligen växt, man kan se tydlig skillnad och jag märker på att mina trosor är mindre. Jag känner mig väldigt glad för jag har i kombination blivit smalare och endast växt på skinkorna.
 • Ökad motivation till att träna
  Jag upplevde direkt att jag blev mer motiverad att leva hälsosamt och träna när jag började med CM Slim, det blev som att jag inte ville förstöra min investering med leva ohälsosamt. Det är dyrt med denna behandling. Det blev som en bättre god cirkel.

Före och efterbilder CM Slim

Här kan ni se mina före och efterbilder på CM Slim, man kan tydligt se att min rumpa har växt och att benen inte är större. Magen har tappat några centimeter med, det känns väldigt bra. Jag gjorde en stor kur och underhållit sedan dess, kompletterat med gym men inte kört rumpa på gymmet alls mer än på crosstrainers.

Coolsculpting vs CM Slim?

CM Slim perfekt för mammamage eller magar som står ut pga av brist på muskler. Coolsculpting är mer för dig med stora fettansamlingar skulle jag säga. Jag har tidigare gjort en fettfrysning och det avråder jag nu människor att göra om du är riktigt smal för min hud blev utsträckt. Det kan även hända att maskinen inte fryser jämt och jag fick gropar på min mage och fått komplettera med en dyr annan behandling nämligen, Accent Prime för få en slätare mage utan celluliter.

Före efter bilder CM SLIM

Jag kommer dela med mig av mina före och efter bilder på CM SLIM, men jag är inte klar med min kur ännu men jag har som sagt tappat 5 cm och jag upplever min hållning är bättre pga detta och att rumpan ser verkligen bättre ut. Min rumpa var ändå fin men nu är den snyggare.

 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

5 kommentarer

 1. Hej, du skulle dela bilderna med dina resultat när kuren var klar men jag kan inte hitta dem. Har du delat dem? Jag är nyfiken på att ta en kur nämligen.

 2. Vad menas med dubbelkur? Gör du behandling på en timme då?

 3. Vad menas med dubbel kur. Kör du en behandling på en timme per gång?

  1. jag kör mage 30 min, rumpa 30 min, så ja en timme totalt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.