Recension: Biotin Strong & Biotin Collagen

 

Recension-Biotin-Strong-&-Biotin-Collagen

Ni som följer mig vet att jag en längre tid strävat för att få ett bättre hår. Sedan ett tag tillbaka äter jag Biotin Strong hair and nail som ska hjälpa håret att bli bättre. Det är många som faktiskt orsakar att håret inte växer som det ska och jag är lite av en hårexpert. Men trots det har jag haft svårigheter få tillbaka mitt ursprung hår pga olika omständigheter. Att ha dåligt hår det är inget man någonsin ska klanka ner på någon om, många kan må väldigt dåligt över det men personligen har jag alltid haft hoppet om att det kommer vända då jag inte har ärftligt håravfall.

Det rör sig om mycket yttre faktorer som mitt hårspray beroende och bruk av plattång och löshår sedan 2007. Det finns en hel del man kan göra för får finare hår och det är att äta tabletter innehåller våra hår behöver. 

Faktum så är det precis det finns i “Biotin Strong och hair en nail. Vi behöver vissa näringsämnen i vår kropp för att håret som väl växer ut ska hålla hög kvalié och inte gå av, för ofta när vi har sämre hår går det av lika mkt som det växer.  

Innehåll: Biotin och zink bidrar till att bibehålla normalt hår och naglar. Metionin fungerar som en svavelkälla för keratin, vilket bidrar till både styrka och elasticitet.

Det är väldigt intressant med näringsämnen och mineraler, tex vissa vitaminer är upptas bättre i samband med andra ämnen. Nu innehåller dessa inte järn med ett tillskott med det och omega 3 är bra. 

Recension:

Jag det troligtvis är extra bra att tabletterna är förpackade individuellt och jag tänkte på att min hår vuxit en hel del på senaste tiden. Det känns väldigt bra, jag kommer fortsätt fram till sommaren.

Pris: 119 kr för 2 månaders förbrukning vilket är otroligt prisvärt. KÖP HÄR

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *