Dr Dennis Gross Glow getter kit

dr dennis gross glow getter

Omg, detta kit från Dr Dennis Gross Glow getter kit är fantastiskt. Vet inte om ni känner till det här med syror som peeling att det är mer skonsamt för våra hudar jämfört med peeling syra? Så är fallet, aha peeling tar bort döda hudceller och rispar inte huden som korn kan göra.

För ett par månader sedan var jag på en ansiktsbehandling med Dr Dennis gross produkter, jag gjorde kemisk peeling på Sparadiset och jag blev såld. Jag har testat mycket i skönhetsväg men det är som Dennis säger, hans serie för hemmabruk är som en mildare variant av det du kan få på salong. Tänk då att du går på salong och sedan underhåller hemma, hur bra?

-nedan innehåller Ad-links-

Dr Dennis Gross Glow getter kit

Är du ny på det här med syror är det perfekt att börja med ett mindre kit som: Glow getter kit. Jag gav en vän två wipes med peeling i veckan och 2 dagar senare berättade hon att hon hade köpt hem sitt egna kit. Hon är som mig testat mycket och blev såld direkt.

 

Låt C-vitamin ladda hudens batterier och boosta kollagenproduktionen!

 

Recension av Glow Getter Kit

Super bra kit verkligen, jag måste säga att jag hade ingen aning att min hud behövde detta som jag fick med mig i kittet. När jag har använt peelingen ett tag så märker jag att onödig huden flagar av  serumet sjunker in fantastiskt och tillsammans med C-vitamin krämen får jag verkligen en betydligt lenare och glowig hud. Serumet har en speciell doft som jag inte känt innan, men när den sjunkigt in är huden len och doftfri. Den absorberas verkligen fort och har en skön konsistens. Det jag upplevt att min hud känns aningen ojämn i färg börjar nu jämnas ut med och det känns bättre gå osminkad.

Kittet innehåller:Glow Getter Kit innehåller: Alpha Beta Daily Face Peel Extra Strenght 14 st, C+ Collagen Serum 7 ml och C+ Collagen Deep Cream 15 ml.

  1. dr-dennis-gross-c--collagen-deep-cream-Ansiktskrämen – C-vitamin 3-O C-teknik, Energy Complex och kollagena Aminosyror som återfuktar på djupet, mjukgör, plumpar upp, ger spänst och fasthet, samt och ljusar upp huden.
  2. dr_dennis_gross_vitamin_c_serumSerumet -kollagena aminosyror, C-vitamin 3-O C-teknik samt energy complex som förser cellerna med näring. Den kraftfulla formulan ger ny spänt, reducerar ojämnheter som glåmighet, pigmentfläckar, grov textur och fina linjer.

3. Syran -2 Minute Skin Fix- Alpha Beta Extra Strength Daily peel, 2 anti-age boosters, mandelsyra och barkextrakt från vide för att kunna ge en starkare peeling utan att förlänga återhämtningstiden eller irritera huden.

Pris för hela kitet: 1119 kr

Köp: Gross Glow kit

Man kan köpa delarna separat med, här finner du:  DR DENNIS GROSS C + COLLAGEN DEEP CREAM, 995 kr och serumet, DR DENNIS GROSS C + COLLAGEN BRIGHTEN & FIRM VITAMIN C SERUM

Samt peelingen; DR DENNIS GROSS 2 MINUTE SKIN FIX- ALPHA BETA EXTRA STRENGTH DAILY PEEL

Summering: Riktigt bra, Dennis gross är verkligen ett märke att räkna med det är en favorit hos mig. Köp från allt från Dr Dennis gross här

Det är verkligen lyxigt och som att gå på salong fast hemma, resultaten som du kan förvänta sig är höga och om du gått på salong och fått råd vad du behöver så får du skräddarsytt efter dina behov!

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.