Går du i funderingarna att beställa Melanotan 2 i Sverige online? Då är du inte ensam, jag ser ofta i olika forum på Facebook att många undrar vart dom kan finna seriös Melanotan 2 online. Jag har lagt order från blibrunutansol.bz här kommer min recension butiken och produkten.

Melanotanpenna
Jag ville ha det enkelt för mig så valde en penna, lite dyrare men ack så bekvämt. Det finns olika Melanotan II kit hemsidan, det är viktigt läsa instruktionerna. Dessa pennor passar dig som är känslig för nålar, det går inte göra fel med detta och det känns knappt. Nålen är så otroligt tunn och så smidigt med. Annars tycker jag att det kan kännas lite jobbigt sticka sig själv, men jag har även testat det med nålarna är tunna insulinsprutor så det är också väldigt lätt använda.

Jag köpte detta för att slippa bränna mig så lätt i Spanien, för faktum är att i Australien så används det av människor med dåligt pigment som bränner sig ofta och illa, och därför får det utskrivet av läkare för att minska risken för hudcancer. Det är alltså perfekt att ta på våren och sommaren innan du får sol på dig för att minimera risken för hudcancer, och dessutom bli brun och inte riskera att bränna dig i solen.

Den levereras som på bilden i ett snyggt etui, se nedan bild.

Innehåller:
Ett etui
Tre nålar
En Melanotanpenna med 20mg Melanotan 2 i.

blibrunutansol.biz recension

Vid första anblick känns webbutiken ganska så omodern och bilderna på produkterna i webbshoppen ser ut att vara redigerade och det gör att man inte riktigt vet hur dom kommer se ut i IRL. Där hade jag uppskattat bättre produktbilder, men faktan på hemsidan är väldigt seriös och jag kände mig påläst och slog till på en order.

Leveranstiden var snabb och det kom ett sms och så var det bara hämta ut i närmsta ombud. Jag mailade även kundtjänst med en fråga och fick snabbt svar.

Jag valde Melanotan penna färdigladdad med 20mg färdigblandad Melanotan 2.

Ska du använda använd detta mer försiktighet och överdosera inte.