Inspirerande modellbilder på väggarna 

I annonspartnerskap med Desenio Outlet

Att se vackra posters på modeller på väggarna som Kate moss, Naomi Campbell och andra populära modeller är fint att ha på väggarna. Just sådan konst tycker jag tycker jag är stilfullt ha på väggarna och passar in i de flesta hem. Visst är det är något mystiskt med dessa foton? För trots allt så är det ett arbete som få har och det går inte sticka under stolen att många modeller är vackra att se på. 

Min personliga favorit är posters dom som är svartvita posters och jag vill gärna att att dom ska kännas som om dom är tagna in the moment, behind the scenes. En fototrend som är väldigt trendigt just nu. Det ska kännas äkta och spontant, även fast fotona säkert har en hel del tagningar bakom sig,  fotokonst när den är som bäst!

Även posters på filmstjärnor känns mystiska har attityd, som foton Marilyn monroe. Hon var en så spännande person och det sägs hon gjorde en del plastikoperationer redan på 1950-talet. Undra om inte Marilyn monroe posters är en av världens mest sålda? 

Originella frisyrer och sminkningar är även fint att ha på väggarna tycker jag. Därför vill jag tipsa om Desenio Outlet som har fina billiga posters.

RIPPED COLLAGE TWO POSTER – Desenio outlet

Vilken konst man väljer ha på väggarna känns som högst individuellt, det är nog därför ganska så svårt köpa det åt någon annan. Jag har varit hemma hos många av mina vänner och ingen har samma saker på väggarna. Det får mig som är en kreativ människa att fundera på, hur vet man vilken konstsmak någon har?

Här hemma tror jag att min kost säger att jag har en subtil smak, lätta färger som valts ut för att passa inredningen i hemmet och som inte tar för mycket plats. Däremot är jag sugen på att investera i mer fotokost med gärna lite hud. Jag tycker om kärlek så det skulle jag säga kanske är mitt genomgående tema och svartvitt.

Hur tänker du kring detta, brukar du köpa posters och tavlor till vänner? Eller kör du ett presentkort så personen får välja själv?

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.