Prenumerera på parfym

Prenumerera på parfym

Ett smidigt och enkelt sätt att få möjligheten att testa nya parfymer är att prenumerera på parfym. Det är en tjänst som ett svenskt företag på Östermalm som heter Sniph har som affärside. Vet inte om du upplever som mig att det kan vara svårt att hitta nya favoriter på parfymer? Men även att man ofta köper hem liknande parfymer och i slutändan inte får den bredd på sin parfymgarderob som man önskat? Jag kände att jag ville prova nya parfymer och blev nyfiken på att prova tjänsten.

Prenumerera på parfym 

Konceptet: Varje månad kommer en parfym på 8 ml hem i brevlådan  som räcker hela månaden ut och kostar 159 kr och är utan bindningstid. Du kan välja olika typer av stilar på parfym: Trendar just nu, Female Classics, Clean osv. Sniph använder sig en hel del kända parfymer men även mer lyxigare parfymer från fina parfymhus i Frankrike. Har man väl hittat en ny favoritparfym så kan man sedan köpa dom hem den i fullsize i deras webbshop.

Mina tankar: Parfym är väldigt personligt, det kan bli kostsamt om man inte får rätt typ av parfym. Men genom välja sin doftstil så får man parfymer som ska gå i linje med ens egna doftpreferenser. Jag mailade in och berättade vilken typ av parfymer jag har idag och så frågade jag om jag fick komma förbi på ett studiebesök då jag bor så nära och gått förbi deras kontor inprincip varje dag. Det fick jag och det kan du läsa om: Studiebesöket hos Sniph

Sniph har doftexperter och dom kan betydligt mycket mer om parfym en mig som är en amatör, toppnoter, massor av uttryck och hur man applicerar parfym bäst osv. Så himla intressant! Personligen tycker jag om att dofta ”lyxig” på kvällarna, fräsch på dagarna, sportig på gymmet, fruktig på stranden.

Vill du testa att prenumerera på parfym kan du göra det med, du kommer säkert bli glatt överraskad som mig!

Tips!

Ett tips är att ta Sniphs parfym quiz om du har svårt att bestämma dig för av doft-kollektioner som passar dig. Det hjälper dig att få bättre rekommendation!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *