Löpande band känsla på plastikklinik

löpandebandkänsla-pa-plastikklinik

Jag har nyligen haft den värsta operationsdagen i mitt liv och allt blev exakt tvärtom mot vad jag ville.Jag ville ha en dag utan stress men det var enbart stress. Nu vet jag inte ens vad i detalj, vad som har gått och hur beslut togs. Jag har svårt släppa på kontrollen och jag vill veta onödig information så jag vet det blir som jag vill, jag kan inte ta något lättsamt när det gäller min kropp och jag gör en operation där det faktiskt händer att människor får komplikationer och vissa till och med dör. 

Löpande band känsla

”Löpande band känsla” på en plastikklinik kan innebära att patienterna känner sig som en del av en process, snarare än som individuella fall med unika behov. Det kan bero på att kliniken är överbelastad med patienter eller att personalen inte tar tillräcklig tid att lyssna på och förstå patienternas önskemål och behov.

Det är viktigt att en plastikklinik ser till varje patients individuella behov och önskemål för att uppnå bästa möjliga resultat. Om du känner att du behandlas som en del av en löpande band-process, är det viktigt att du uttrycker dina farhågor och oro till personalen.

Hur vet man om en klinik är löpande band?

Genom att uttrycka dina farhågor kan du hjälpa till att förbättra klinikens service och hjälpa till att säkerställa att varje patient får den uppmärksamhet och omsorg de förtjänar. Personalen på en plastikklinik bör vara villiga att lyssna på dina behov och hjälpa dig att känna dig bekväm under hela processen.

Det är också viktigt att undersöka olika kliniker och hitta en som har ett gott rykte för att ge personlig och individanpassad vård. Du kan också titta på recensioner från tidigare patienter för att se hur de har upplevt sin behandling på kliniken.

I slutändan är det viktigt att välja en plastikklinik som du känner dig trygg med och som har en beprövad erfarenhet av att ge högkvalitativ vård och resultat. Genom att göra din forskning och ta tid att hitta rätt klinik kan du hjälpa till att säkerställa att din plastikkirurgi uppfyller dina förväntningar och ger dig det resultat du önskar.

Priset på plastikkirurgi kan variera beroende på olika faktorer, såsom typ av behandling, omfattning av ingreppet och kliniks läge. Det är viktigt att du tar dig tid att jämföra priser mellan olika kliniker och att inte bara välja den billigaste alternativet.

Det är också viktigt att du har realistiska förväntningar på resultatet av din plastikkirurgi. En erfaren plastikkirurg kommer att diskutera vad som är möjligt att uppnå med din specifika situation och ge dig en realistisk bild av resultatet av behandlingen.

Till slut, det är viktigt att komma ihåg att plastikkirurgi är ett stort beslut som kan ha en betydande inverkan på ditt liv. Därför är det viktigt att du tar dig tid att noga överväga alla dina alternativ och att inte skynda dig in i en beslut. Genom att göra din forskning och välja en erfaren och respekterad plastikklinik kan du hjälpa till att säkerställa att du får den vård och behandling du förtjänar.

Hur mycket rast har plastikkirurgerna mellan operationerna?

En människa kan inte prestera på topp under hög press och på en arbetsdag som är 8 h vet jag att dom gör minst 2-4 operationer.

Summering, jag trodde jag hittade bästa plastikkliniken men jag vet inte ens om jag fått mitt andra bröst insytt och det sitter inte lika bra nu. Jag kommer givetvis inte gå ut med vilken klinik det är, men jag klarar inte ovetskapen att veta att jag inte fått 100 % av det jag förtjänar. Jag tror att vill du ha bästa operationen ska du välja en mindre klinik med någon som är dyr men som gör färre operationer.

När en plastikklinik har många operationer inplanerat på en plastikkirurg är det en avsatt tid på varje patient vilket jag kan förstå. Men om det dyker upp saker under operationen finns det inte lika fritt spelrum med tid. Jag vet kommer behöva operera om mig. 

Det jag inte förstår är varför håller  plastikkirurger i Sverige i att berätta om risker vid operation, varför kan inte en sjuksköterska göra det inför mötet med plastikkirurgen? Menar i Usa har så att dom delar upp det på finare kliniker. Det är precis som när man går till en frisör, då har dom en receptionist, en som tvättar håret, en som städar lokalen och så en som färgar. Här i Sverige gör frisören typ allt själv och dom dagarna det kommer in folk i butiken ja då är det på bekostnad din tid.

Jag har ger snart upp hoppet hitta en bra plastikklink, jag har några mindre saker jag vill ”fixa” i mitt ansikte som jag normalt sätt sminkar bort. Så det är ingen större sak men ändå tillräckligt för att vilja hitta den bästa plastikkirurgen på ansikte. Är det någon som vet?

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *