Balansen mellan unna sig och hålla igen under sommaren

Nu är sommaren här och snart blir det dags att unna sig mer ledig och ovan bild togs nyligen när jag var nere i Norrköping och unnade mig champagne och ostron.

När jag väl är ledig så tycker jag att det blir en svår balans på hur mycket jag ska unna mig i alkoholväg och onyttig mat. Vissa människor, och då ofta män tenderar att vara väldigt generösa mot sig själv med att dricka alkohol äta god mat. Många tycker det är mer okay som man att ha mer mage för det bantar dom bort. Medan vi kvinnor vi ska hålla vår mage platt enligt dom och då blir det ju svårare hålla en bra balans med det här med att vara nyttig och ändå få unna sig på semestern.

Även män med lite mage kan ibland påpeka till kvinnor om deras kurvor och det är något som stör mig. Jag tycker inte att man säger till någon om någons vikt och lägger sig i om inte personen i fråga frågar om råd om ämnet och ber om en ärlig åsikt. Det är liksom inte vett och etikett att säga om någons vikt och kropp.

Inför sommaren och ledighet så brukar jag inte diet:a utan jag brukar ta det som det kommer, men i år så tänker jag klämma in mer motion än vanligt för det är så härligt att vara ute och röra på sig på kvällarna. Normalt sätt när det är kalt och jäkligt nog den säsongen då man inte borde unna sig lika mycket drinkar. Sen måste jag ändå säga att just här i Stockholm är det så himla mycket, gå ut och äta, unna sig och balansen kan bli svår kombination att knäcka.

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.