Mini parfym 5 ML, 8 ML och 10 ML

Jag tänkta blogga om mini parfym på 5 ML – 8 ML som är perfekta att ha i väskan, fungerar som fickformat, går det är den perfekta Travel size storleken så att du kan ta med den som handbagage på flyget och så vidare. Det finns varierade storlekar men en mängd på 8 ML är beräknat att täcka en månads konsumtion av parfym.

Mini parfymer på 8 ML

För ett tag sedan bloggade jag om att jag provat tjänsten SNIPH, som när jag var förbi deras huvudkontor för en parfymprovning. Och SNIPH har en smidig tjänst som innebär att du prenumererar på parfym som kommer en gång i månaden i ett rör med 8 ML parfym, ett rör som du sedan lägger i ett etui du får med vid första leverans. Du får då anpassade parfymer efter din smak ofta från lyxiga parfymhus i Frankrike.

Ett tips är att ta Sniphs parfym quiz om du har svårt att bestämma dig för av doft-kollektioner som passar dig. Det hjälper dig att få bättre rekommendation!

Pris: 159 kr månad

Prenumerera på parfym 

Fördelen med mini parfymer

  • Du kan enkelt ha med din mini parfym överallt
  • Du kan ta med den som handbagage på flyget
  • Det är enklare att variera parfymer

Mini parfymer är perfekt som presenter

Det går med fördel att köpa och ge bort mini parfymer till nära och kära. Personligen uppskattar jag när jag fått mindre tester på parfymer och enkelt kunnat finna nya favoriter att köpa full size parfym produkt av sedan. Normalt sätt finns det främst parfym tester som är i travel size och att man själv då i hemmet får lösa genom att tappa över sin egna parfym till en extern behållare, vilket kan vara krångligt. Jag har använt mig av det knepet tills den gick sönder.

Parfym 10 Ml

Adlink. Här fann jag en hel del parfymer på 10 ML  det är inte lika unikt men även en smidig variant. Med gåva på köpet funktionen kan man även välja och få mini parfymer som man sedan kan ta med sig på resor och så vidare. Dessa är främst i Roll on variant medan ovan Sniph är i spray format.

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.