Lyxiga & exklusiva parfymer – med Sniph

Jag brukar ofta gå förbi Sniph huvudkontor när jag ska ner på stan och tillslut så blev jag för nyfiken på deras parfym koncept. Vet inte om du upplever som mig att det är svårt att hitta nya parfymer? du kanske ofta kör på gamla säkra kort? Det är något Sniph vill förändra och jag skulle vilja säga att de vill förändra synen hur vi se på parfym och erbjuder handplockade nischade exklusiva premium parfymer.

Parfym är något lekfullt, varför inte bära olika parfymer för olika tillfällen? en parfym för dagen och kanske en lite kryddigare parfymer mot kvällskvisten.  En doftgarderob med andra ord!

Sniph hämtar många av deras exklusiva parfymer från Grasse i Södra Frankrike

Grasse är lite av “huvudstaden för parfym”. Visst låter det spännande? I Grasse tillverkas det parfymer av hög kvalité, där endast de bästa ingredienser duger och dom blandar inte ut med lika mycket alkohol jämfört mot många kändisparfymer. Innan mitt besök hos Sniph så hade jag berättat att jag var sugen att prova mer lyxiga parfymer, inte visste jag då att lyxiga parfymer  var det enda jag skulle få dofta på 🙂

Prenumerationstjänst av parfym

LIMITED EDITION: DARK CHAMPAGNE SNIP
LIMITED EDITION: DARK CHAMPAGNE SNIP

Sniph erbjuder en prenumerationstjänst av parfym där du varje månad får hem en parfym på 8 ml. 8ml räcker exakt en månad och med 4 spray om dagen. Kuriosa: vid varje tillfälle du tar på dig parfym, så är det under dom 10 första minuterna du möts av toppnoterna, därefter kommer hjärtat som hjälper basnoterna och är även det som kommer stanna kvar.

Parfym och hållbarhet

När du har använt upp månadens parfym så kan du skicka tillbaka dina tomma parfym-etuier och erhålla poäng som du kan byta in i parfymshopen och köpa fullsize parfymer om du hittat en ny parfym favorit eller i prenumerationstjänsten. Himla smart tycker jag.

Visste du förresten att en parfym i glas håller 2 år, metall i 10 år? För bästa hållbarhet bör du förvara din parfym i ett torrt mörk ställe, så att ha parfymerna i badrummet där det sker ständiga värmeväxlingar är inte ultimat. Ett bra ställe är att ha en bricka med parfymer i hallen så att du kan ta en spray parfym det sista du gör innan du lämnar hemmet. Sen så med Sniph är förpackningarna så pass små att du alltid kan ha en parfym i väskan. Det tycker jag är super smidigt då jag gärna vill packa väskan lätt.

När du sprayar parfym ska du gärna välja ställen som är lite extra varma, som bakom örat, bröstet,  vid halsen, handlederna osv. Men kom ihåg att en parfym ska du aldrig gnugga, bara dutta. Din parfym kommer ge ännu bättre resultat om din hud är insmord och återfuktad.

Les Bains Guerbois – 1978 Les Bains Douches EdP – otroligt gedigen flaska

Jag hittade tre parfymer jag valde att börja min prenumeration med

Innan mitt besök på huvudkontoret så hade Gustava frågat vilken typ av parfymer jag bär idag och vad jag var sugen på. När jag kom så hade hon plockat fram några utvalda parfymer hon trodde skulle passa mig. Hon prickade väldigt rätt skulle jag säga.  Jag valde att börja med dessa parfymer 3 ovan bild till. Så nöjd!

UNE NUIT NOMADE – JARDINS DE MISFAH EDP

 • Ros, Mandel, Dadlar
 • Lite komplex
 • Creamy-Vanilla-Powder

Parisiska parfymmärket Une Nuit Nomade.

Feminin och sensuell, som en kyss på halsen. Krispiga rosor möter saffran, mandel och mogna dadlar.

Recension: Så god, visade den för mina tjejkompisar och dom ville med köpa den.

PARLE MOI DE PARFUM – FLAVIA VANILLA / Le Marais. Flavia Vanilla / 82 är den mörka och sockriga vaniljen.

 • Puder, Socker, Vanilj
 • Lätt
 • Creamy-Vanilla-Powder

Jag har tyvärr glömt bort den 3:e parfymen jag valde, Im sorry! Det får bli en överraskning för mig.

Tänkte runda av blogginlägget med att säga att det kostar 159 kr per månad att prenumerera på parfym och då får man 8 ml per månad. 

 • Ny doft i 8 ml varje månad
 • Smart etui att ta med
 • Dofter utvalda av experter
 • Byt eller pausa när du vill
 • Ingen bindningstid
 • Fri frakt

Köp här

Ett tips är att ta Sniphs parfym quiz om du har svårt att bestämma dig för av doft-kollektioner som passar dig. Det hjälper dig att få bättre rekommendation!

Vill avrunda blogginlägget med ett tacka  Sniph för studiebesöket! 

 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.