Att bygga upp en parfymgarderob

Parfymer ska man ha många av, olika för olika tillfällen. Kvinnor tenderar att ha ett bredare utbud av parfymer än män och jag undrar varför det är så? Men som vi har kläder borde vi också ha en parfymgarderob, de flesta har nog en signaturparfym, men olika tillfällen bör ha olika parfymer. Vid sport så är en mer sportig fräsch, en kvällsparfym är trevligt att ha, som kanske är lite kryddigare när man vill vara mer djärv.

Nyligen så var jag på LV och då doftade jag lite på parfymer och deras parfymer var verkligen starka, så pass att man kan mikro dosera dom.

Här kommer lite intressant eller ointressant information om min parfymsmak.  Jag är en person som har lite svårt att köpa parfymer och kommer sällan till skott med finna någon som duger för mig. Jag tar ibland en runda i en butik fför att prova en parfym lite innan och känna av den. Min parfymsmak är oftast flaskor som är rosa, typ Prada Paradox som jag älskar. Men på senare tid så har jag blivit lite mer vågad, har även börjat använda några lite mer ”mörkare parfymer” och inte bara allt i rosa.

Sen så gillar verkligen parfym på män, det är typ som en grej för mig att dofta på god parfym. Men lik väl att jag tycker om parfym, så känner jag att jag inte kan träffa en man med en parfym som inte tilltalar mig. Sen jag även känslig för parfymer som tar över för det ger mig huvudvärk. Jag har en manlig vän som har himla goda parfymer och det har jag sagt åt honom med, sniff sniff liksom. Det var någon god Chanel han hade, sedan var det någon mer.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *