Vilken hårtyp har du? Kérastase hårlabb

Jag måste säga att Kerastase är i framkant när det gäller att ge våra hår en diagnos och att ha bra produkter för våra hår. Ofta så sägs det att har vi hårproblem ska vi vända oss till läkemedel och köpa hårvård på Apoteket.

Men hur mycket forskning är det bakom ett schampo från Apotektet? Visst många gånger löser det ditt problem men så ger den andra problem som tungt hår, fett hår, hår som saknar glans. Så det blir många gånger att du kör det som en kur, men egentligen kanske du behöver ha det varje tvätt men då blir din frisyr lidande. Håret är 80 % av vår selfie!

Själv upplever jag just nu mycket torr hårbotten och jag ska boka in mig på en kur ASAP!

 

Ett hårdiagnostest online

Hårdiagnostestet innan du kommer till salongen vilket hjälper dig att sammanfatta ditt hårs behov och dina förväntningar.

Jag tog Kerastase självtest online!

Ta reda på vilken hårtyp du har med Kerastase

https://www.kerastase.se/f%C3%A5-en-diagnos-p%C3%A5-ditt-h%C3%A5r

Diagnosen  för mitt hår blev:

FUSIO-DOSE

Fusio-Dose ger möjligheten att få två hårbehov i en application tack vare en blandning av högt koncentrerade aktiva ingredienser. Se när din frisör blandar din utvalda Fusio-Dose. Fusio-Dose ritualen kan enkelt läggas till vid varje salongsbesök oavsett om du gör en färgning, klippning eller föning.

RITUAL MOT KÄNSLIG IRRITERAD HÅRBOTTEN

Ritual mot känslig och irriterad hårbotten är en perfekt ritual för en känslig hårbotten. Hårbotten lugnas och renas från orenheter. Håret blir glansigt och skyddas mot dagliga aggressioner.

Fusio-Dose vårdar håret och förvandlar det omedelbart för ett hållbart resultat. Fem koncentrerade boosters blandas med fyra olika kraftfulla koncentrat med aktiva ingredienser vilket ger flera kombinationer för en specialanpassad behandling som omedelbart och varaktigt

https://lyko.com/sv/kerastase/kerastase-specifique-bain-riche-dermo-calm-250ml

Ett hypoallergeniskt hårbad för känslig hårbotten och torrt hår. Det lugnar, rengör och återfuktar hårbotten samt gör håret luftigt. 

https://lyko.com/sv/kerastase/kerastase-specifique-masque-hydra-apaisan-200ml

 

 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.