Testa glasögon online och prova hemma

Går du i tankarna som mig att köpa hem ett par nya glasögon från nätet för första gången? För min del har jag funderat en längre tid att jag behöver ett par nya glasögon efter att jag trampat sönder mina terminalglasögon och numera använder mina läsglasögon när jag sitter vid datorn. 

Men vilken glasögonmodell vet man vilken man passar bäst i? Det viktigaste jag har förstått är att man väljer ett par glasögon som inte är för breda för sitt ansikte. Sedan är det nästan fritt fram att välja.

Det finns givetvis glasögonmodeller som passar bättre på vissa än andra.Jag själv har ett ansikte som är mer långsmalt och jag kan bära upp det mesta. Just med glasögon framhäver det näsan ganska väl så har man en större näsan och inte vill framhäva den skulle jag säga att glasen inte bör sitta helt slickat kring näsan och att en ljusare färg på bågar som smälter in i bakgrunden är att föredra. 

Jag har provat glasögon online, visst ser det bra ut?

Det finns jäkligt mycket snygga modebågar just nu och jag älskar sköldpaddsmönster. Jag hade därför gärna investerat i ett par från Gucci. Hos misterspex.se kan man låna hem upp till 4 stycken glasögon helt kostnadsfritt i hela 10 dagar för att testa och se vad man passar bäst. Sedan om man finner ett par passande par kan man enkelt beställa dom med styrka. Rätt kul grej är att man kan prova glasögon online genom att ladda upp en bild eller med webbcam.

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *