Skönhetsevent på Gilda Skolan

Igår var jag på ett mycket trevligt event skönhetsevent på Gilda Skolan anordnat av Inspoguide som är en inspirerande sajt med läsvärda artiklar med utvalda influencers som bloggar där, en favoritsida I must say så in och läs.

Gilda Skolan är en  SPA- & Hudterapeut utbildning, här får man en kvalificerad utbildning som leder till en unik kombination av CIDESCO-examen och Kerstin Florians spa-diplom!

På eventet fick vi ha en härlig kväll med fokus på skönhetsbehandlingar, och vi fick även testa på behandlingar och jag valde en massage. Med oss hem fick alla fyra fullsize produkter från Gilda Cosmetics och ett presentkort på en behandling som jag ser framemot att gå på! Vilken lyx!

foto: Jenny på Inspoguide.com
Bild Jenny Inspoguide.com
Bild Jenny Inspoguide.com
Bild: Jenny Inspoguide.com

Jag gillar verkligen Gildas produkter och skolan var super fräsch, skulle jag utbilda mig så skulle jag verkligen valt denna skola. Gilda Skola ligger nämligen på Regeringsgatan 1 vilket är precis vid Sturegallerian vilket är toppen och ger dom certifikaten en seriös spa och hudterapeuft vill ha!  Jag kommer testa dom nya produkterna jag fick och blogga lite om dom, jag har en produkt som är redo för kommande inlägg inom kort!

Ps, ett hett tips är att du kan gå på deras behandlingar utförda av elever till en betydligt lägra pris än på vanlig salong. Va inte rädd, elverna har fått 6 månader teori innan, samt att en lärare alltid övervakar när behandlingarna utförs. Eleverna behöver i sin tur människor att träna på så det är verkligen win-win! Spa for less!

Tack för ett super trevligt event i min smak 🙂

Vill ni se fler bilder kan ni klicka här för komma till Inspoguides post om Glida skönhetsevent

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.