Skönhet och smink youtube:er

På senare tid har jag lagt en hel del tid på Youtube för att lära mig mer om nyheter inom smink och skönhet. Jag har sedan dess hittat några favoriter som jag tänker presentera nedan. Oberoende ordning. Jag har aldrig filmat min egna sminkning men det kanske vore roligt faktiskt, jag har en kamera men jag saknar dock ljussättning och bra spegel så kanske får köpa det.

Bra Skönhet och smink youtube:er att följa

Vad är bra och vad är dåligt, personligen tycker jag om att se ganska så varierat.

  • Dupes på dyra och billiga
  • Close up så man ser bra på ögonsminkning
  • Tutorials
  • Vardags och kvällssminkrutin
  • Listor på vad som använts i videon

Margareta Grääs: Bra energi och testar intressanta produkter. Däremot saknar jag close up på tex ögonsminkningar. Det är lite svårt att lära sig bra tips med appliceringar, men det finns potential att arbeta mer med det så att man ser bättre.

Hon verkar tjäna  mycket på adlinks och man kan prenumerera även på kanalen med betalversion.

 

Johanna Johnson, är också känd i Sverige. Filmar dock också ganska så dåligt många gånger tyvärr. Hon verkar trevlig och också kunnig inom ämnet. Jag hade gärna sett mer lärorika videos där man lär sig mer steg för steg.
Jean Watts, hon filmar framför sin spegel på toan och får till ett bra ljus. Personligen har hon den sminkstil som passar mig. Hon är verkligen bildskön.
Ali Andreea
Hon är kunnig, av henne lär man sig enormt. Ali är den bästa jag hittat att följa när det gäller smink på Youtube. Men hon har ju 1,2 miljoner följare så jag förstår att hon kan vad hon gör.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *