okategoriserat

Så här solar du säkert i solen med Skinplan Sun control

Känner du SPF bluffen? Den största bluff någonsin i solskyddssektorn!

Dagens SPF var ursprungligen gjord för dig så att du kan beräkna din säkra tid i solen. Tyvärr är detta är endast möjligt med SPF 1 till 10. Inte med högre SPF som 15, 20, 30, 50 …

Industrin förstörde för dig att beräkna din säkra tid i solen genom att höja SPF-numren  upp till 100 . Tyvärr är det så att deras falska SPFs korrelerar inte med UVB-skyddet i produkten.

Så här solar du säkert med SPF

Så här är sanningen om vad som ska vara rätt SPF nummer på solskydd som säljs. Om branschen hade varit ärlig med rätt SPF skulle vi inte ha haft höga hudcanser som vi har idag.

Fram till dess finns SkinPlans patenterade Sun Control som mäter UV-styrkan där du är och avslöjar hur länge du är säker i solen.

Sola säkert med SPF
Sola säkert med SPF

 Skinplan Sun Control är ett världsunikt solskydd som visar hur länge du kan sola säkert. Du utsätts inte för risken av att bränna eller skada din hud. Med Sun Control får du istället en jämn och fin brun färg.

Ta av locket och rikta UV-sensorn mot solen. På en sekund visar sensorn solens styrka som kan variera mellan svag till extrem. Titta sedan på flaskans tabell över hur länge du kan sola, beroende på din hudtyp. Enkelt och säkert!

Jag tycker det är super bra detta med Sun control från Skinplan, jag bränner mig ofta och brukar hålla mig i skuggan. Jag brukar tänka tiden jag kan vara i solen men det är svårt. Nu kommer det bli lättare för mig. Jag har använt denna kräm nu ett tag och jag tycker den är super!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *