Man vill ju gärna gå till en lyxig klinik

 

Jag har varit runt på så enormt mycket kliniker i Stockholm och det är inte alla jag tycker om när det gäller inredningen. Jag har nämligen svårt se sambandet mellan dyrt pris på behandlingarna och Ikea inredning!

Det är allmänt känt att går du på en flott adress för din behandling så betalar du lite av deras hyra med det du gör med att det är snäppet dyrare. Vilket jag kan förstå till en viss del, men då vill jag ha det lyxigt. Tänker tillbaka när jag var på ett event nära Stureplan på en klinik vars hela inredning var Ikea, not så fab.

När du inreder en klinik tänk kvalité och lyx

Är det något du ska lägga krut på är det inredningen, design, design och kvalité. Dina kunder har troligtvis varit på Ikea och det är inte så himla lyxigt få sitta vänta 30 minuter försening i en soffa från Ikea för för någon tusenlapp. Det värsta av allt är när kaffet är uselt, en klinik jag tycker om har världshistoriens sämsta kaffe, det är så att jag nästan funderar berätta det åt dom för vara snäll. Jag tänkte att jag kan uppdatera detta inlägg med lite möbler som är lyxiga!

Inred inte din skönhetsklinik med IKEA möbler

Tänk hållbarhet, design, fint och lyxigt. Det ska vara sådant som sticker ut. Varför inte köpa hem det soffbordet för 22 000 kr till dina gäster?

Jag älskar denna från https://nordal.eu/ och funderar om vi inte ska ha på vårt kontor, den kosta ca 4-5 tusen kronor styck. Suttit i den och det är en dröm! <3 Det är dansk design, så mycket fint där, ni måste kolla!

 

NEWCLINIC – Mest Ikea och dyra priser

 

Rekommenderade artiklar

2 kommentarer

  1. Om du gifter dig riktigt rikt kan du boka tid på Estheticare Clinic i Shenzhen i Kina och uppleva riktig klass, stil och ”lyx”, som du kallar det. Du kan välja mellan flera olika champagner, vita och röda viner, starkare drycker för herrsällskapet, d v s han som betalar för dig ;-). Flaskan öppnas för dig och du kan ta med dig glaset till konstgalleriet. Om du vill veta mer om konsten kan du lyssna på förinspelad information på alla stora språk men inte på svenska. Du disponerar en egen suite, badrum, sovrum och salong med rinnande vatten i en nedsänkt bred ränna i golvet som skapar en ”halvö” i rummet som man kan gå ut på och sitta och lyssna på vattnet som långsamt skiftar färg.
    Du är ju intresserad av ”pro anti-ageing” så du kanske skulle börja leta efter en rik man som kan betala så du håller dig ung ;-). De behandlar dig så du ser ung ut igen eller inte åldras, som du vill undvika. Kostar 15,5 miljoner USD men så har de fina och stilfulla möbler!

    1. Jag kommer aldrig gifta mig rikt om det inte är för kärlek, men det lät som en härlig upplevelse! Har du varit där?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *