Förändra ditt ansikte till snyggare med rätt tunghållning

Detta är något jag verkligen aldrig har hört talas om förens idag, mycket intressant I must say! Jag har hört att om man suger på napp länge så kan det förändra ens utseende. När jag kikat på dessa klipp får jag veta att vårt skelett inte är helt fast i ansiktet, det är ju olika delar och tungan är en stark muskel. Det var intressant att se att en person som tidigare haft en fin profil tappade hälften av det. Det var även intressant att få veta att skillnaden mellan räls och ortodentisk räls

 

https://johnmeworthotropics.co.uk/

 

Direkt översatt:

Forskning bedöms av allmänheten och tandläkare ”visade förbättringen i ansiktet och tänder som använde den ortotropiska metoden var” mycket signifikanta ”jämfört med konventionell ortodonti (Mew 2015). Tandläkare föredrar mycket ortotropa resultat men kan inte rekommendera dem eftersom tillväxtvägledning tar längre tid och är dyrare. Men ortodontisk behandling kräver vanligtvis extraktioner och bär ihop en hårdvara efteråt i många år för att hålla tänderna raka.
(Mew GFC 2015. Visuell jämförelse av utmärkta ortodontiska resultat med utmärkta posturella resultat? Kieferorthopädie 2015; 29 (4): 1-15)

De senaste hundra åren har de flesta ortodontister tagit det andra alternativet eftersom det är lättare och snabbare än att styra käftens tillväxt. Detta trots att man vet att det här alternativet oftast ökar oattraktiv vertikal tillväxt och många snygga barn slutar med uppenbar skada (se Mary nedan). Tänderna kan rätas vid vilken ålder som helst, men om käftarna har vuxit på fel sätt, kommer de sannolikt att kräva operation.

läs mer här

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.