För dig som är nybörjare – spartips och Youtube

I samarbete med sparacash.se

 

Är du som mig som gärna lär dig mer om hur du kan spara pengar? Jag har börjat blir mer aktivt att spara pengar och det är roligt och otroligt skönt att ha en budget men även pengar man vill ska öka på längre sikt

 

Att få pengar att växa över tid är verkligen ett intressant ämne och jag märker att fler och fler är intresserade av att spara pengar och många har sparat kapital och slutat leva lön till lön.

 

På hemsidan Sparacash.se så kan man som nybörjare lära sig om aktier, fonder, Kryptovalutor med mera och få massor av bra information om olika tillvägagångssätt så att du kan öka dina pengars värde med hjälp av investeringar. Välj vilket format som passar dig att ta till dig informationen, det finns både läsbar information samt en Youtube kanal Sparacash. Personligen så tycker jag att det är roligare och enklare att konsumera bra information och minnas det jag ser visuellt. Givet att personen som berättar informationen gör sig bra framför kameran och fångar mitt intresse. Jag tycker det är roligt att få lära samtidig som jag kan sitta med mobilen och printa ner intressant information medan jag lär mig längs med vägen.

För att få bästa värdar kan du kika under “​​mina-investeringar” på hemsidan kan man ta del månadsrapporter från Marcus Lindblad som driver sajten Sparacash.

 

För att komma igång behöver man egentligen inget direkt högt kapital, du kan få en aktie för 60 kr eller så beroende på vilken du väljer. Så det viktiga är att ta för vana att spara undan lite pengar varje månad och motstå frestelserna att köpa hem onödiga saker.

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.