Fina Makeup poster

I annonspartnerskap med

Desenio är en poster webbshop online som aldrig gör mig besviken och dom har verkligen allt du behöver i postersväg. Då detta är min skönhetsblogg och jag älskar skönhet, så har jag ett extra gott öga till deras fina Makeup posters som jag gärna skulle vilja ha väggarna i mitt hem.

Faktum är att ett mål jag har i inredningsväg är att ha kunna ha ett helt rum som är tillägnat som makeup-rum/sminkrum och en hel vägg som en tavelvägg med makeup posters. Hur fint skulle inte det vara?

PINK PARIS PERFUME POSTER – Desenio.se

Chanel är ett lyxigt varumärke och deras parfymflaskor är verkligen en fröjd från ögat att se på och enligt mig så ser flaskan vackrare ut än det doftar.

REMOVE MY MAKEUP POSTER – Desenio.se

REMOVE MY MAKEUP SIRI

Ibland på kvällarna när det är jobbigt att ta bort sminket så drömmer jag om att säga detta: Siri ta bort mitt smink, men aldrig händer det. Men jag tycker denna poster är lite roligt och den skulle även passa perfekt hängandes på mina väggar!

ELIZABETH TAYLOR POSTER – Desenio.se

Elizabeth Taylor är en skönhetslegend som verkligen var välklädd och bar fin makeup ovan poster är inspirerad från henne. Personligen så vill jag gärna vara mitt bästa ja och det krävs sin kvinna att orka och ta sig tiden till att ta hand om sig själv.

Ibland så har jag mina dåliga dagar och vill hellre inget annat än bara vara hemma och se på film i mjukiskläder, inget fel i det, men det är även viktigt att hitta på roliga saker och har man varit hemma en lägre period är det härligt att få ta en hemma-spa kväll och dagen därpå gå ner på stan med ta ett glas eller matbit på något trevligt ställe.

Hade jag haft ett makeup room tror jag att jag hade lättare funnit inspirationen till att slå mig ner och fixa mig och styla håret. Det är verkligen så att när jag väl är igång så stannar tiden och kollar jag inte på klockan är det lätt att komma försent och skulle jag skapa ett eget citat till en poster skulle det vara: Min skönhetstid är min terapitid. 

Blev du inspirerad av klicka hem några snygga posters så rekommenderar jag dig att besöka Desenio dom håller hög kvalité på sina posters och säljer även ramar. Jag har handlat därifrån flertal gånger och dom var dom första i branschen med konceptet!

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *