Att ha en bra hårdag kan påverka humöret

Vet inte om du känner som mig att när du har en bra hårdag så känns det som om allt kan gå vägen? Sådan är jag i alla fall… Nu tänkte jag berätta om mina hårrutiner. 

Hårtvätt dagar:

För att ständigt ha ett hår på topp och spara in tid, så brukar jag planera in “hårtvättar dagar”. Det tar trots allt sin lilla tid att tvätta två gånger med schampo och lägga balsam, stylingprodukter och föna håret. På söndagar är spakväll och tvätta håret för vara på topp till måndagen. På  torsdagen gör jag samma rutin igen för att vara redo till fredagen då jag oftast går ut och äter. 

Fönat hår:

Jag uppskattar att ta mig tiden att hårfix och göra det noggrant för då håller sig mitt hår fint i flera dagar och jag tror faktiskt att jag i slutändan spar in tid på att försöka få mitt hår “salongs stylat” DIY.  För när mitt hår får en barriär med vårdande hårstyling upplever jag att jag kan gå minst 3 dagar utan att håret blir fett!

Variera frisyrerna med löshår:

I veckorna brukar jag ha mer enklare frisyrer och det blir en hel del uppsatt hår. Men mot 

helgen vill jag gärna ha lite längre hår och då händer det att jag lägger in ett clip-on löshår från Pozehair. Det händer ibland att jag bär med mig min “hårväska” och byter om till en ny frisyr på kontoret och till klackar och tar mig en spontan AW. I just love it, närheten till pulsen och färdig stylat hår ett klick bort! 

Hårstyling i miniformat:

Jag har en uppsättning med torrschampo, hårspray, glansspray, hårparfym, schampo osv. Jag alltid tar med mig dessa på mina resor för att för jag vill inte tumma på kvalitén bara för att väskan inte rymmer fullsize produkter. Givetvis köper jag endast produkter av godkvalité.

 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.