Att gå handla smink/skönhet i butik och få dålig service

Hej, nu sitter jag i ett forum på FB där vi talar om hur vi upplever att vi får dålig service i butik när vi handlar och är fixade. Detta hände mig nyligen förra veckan, jag skulle köpa underkläder och hon i kassan kollade på mig som om jag vore luft med avsmak nästan. Hon var verkligen inte trevlig, faktum är att jag försökt få tag på kontakt uppgifter till hennes chef för jag blev så illa till mods.

Dålig bemötande i butik

Hur ska man göra då? Jag har arbetat i butik och där fick vi lära oss hur man ska arbeta med försäljning mot kunder. Ibland brukade vi ha mystery shopper som kom och kollade så att vi gjorde får jobb. Och dom kom på mig och dom tyckte jag var väldigt trevlig och var nöjda.

Man kan inte se på någon om den har pengar eller om den tänkt spendera, ibland vill man gärna gå in i en butik och reka läget för att man kanske ska köpa något dyrt och dela med vänner till en present.

Jag personligen föredrar att gå och kolla på smink utan smink för att kunna prova direkt och veta att det jag köper inte blir felköp. I vissa fall kan man ju veta att någon inte är där att handla men då behöver man väl inte som anställd gå och störa den och man har hälsat den välkommen, då kommer den ju själv. Men en sak är säker är att jag kommer ju inte vilja handla av den som var så otrevlig igen och tyvärr behöver jag göra en retur så få se om hon står där då!

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *