Olaplex lanserar serum för dina ögonbryn som främjar brynväxt

Innehåller adlinks

Upptäck OLAPLEX senaste genombrott – BROWBOND Building Serum!

OLAPLEX presenterar stolt sitt senaste tillskott inom skönhetsvård: BROWBOND Building Serum! Detta är inte bara ett vanligt gel-serum för dina bryn; det är en revolution inom brynvård. Forma dina bryn med stil samtidigt som du främjar en frodigare och friskare tillväxt. Efter bara fyra veckor kan du förvänta dig kraftigare, fylligare och mer definierade ögonbryn*.

OLAPLEX BROWBOND Building Serum

Aktiva ingredienser:

  • Olaplex Peptide Complex Technology™: En multi-peptid blandning som hjälper till att stärka den naturliga växtcykeln och bibehålla utseendet av fylligare, tätare bryn på så lite tid som fyra veckor.*
  • Innovativ Peptide: Formulerad för att hjälpa till att reducera uppkomsten av nya gråa strån.*
  • Vattenbaserade Polymerer: Skapar en film-lik formande effekt med flexibel stadga som håller hela dagen, utan att kännas stel, tung eller flagna.
  • Hud-lugnande Complex: En närande blandning av lugnande havreextrakt, antioxidantrika vitaminer som B5 och B7, samt fuktgivande hyaluronsyra ger mjukare, slätare och mer hälsosamma bryn.
  • Patented OLAPLEX Bond Building Technology™: Stöttar hudens barriär runt och under dina bryn. Hälsosam hud ger en bättre miljö för naturlig bryntillväxt.

BROWBONDTM är dermatologiskt-, oftalmologiskt- och säkerhetstestad för att garantera en skonsam och icke-irriterande upplevelse. Ge dina bryn den kärlek de förtjänar och låt dem stråla med hjälp av detta banbrytande serum.

Personliga tankar:
Jag har testat många produkter för brynväxt, men det känns motsägelsefullt att använda brynstyling som inte har vårdande innehåll som främjar brynväxt. Faktum är att jag har ett ögonbryn som är tunnare än det andra, och det känns väldigt jobbigt måste jag säga. Jag har läst att man får tunnare ögonbryn när man blir äldre, precis som med håret, och att det ofta gör att man ser äldre ut. Det är dessutom trendigt att ha naturliga, fylligare ögonbryn, så denna produkt måste jag verkligen testa BROWBOND Building Serum

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *