Milk Makeup

Milk Makeup är ett väldigt spännande skönhetsvarumärke att ha koll på som nyligen har släppts på Sephora. Jag har inte hunnit testa ännu men jag är redan såld på konceptet, nämligen hudvård och makeup på stift! Hur smart att ha med på resor? 

Milk makeup sortiment

Milk Makeup har produkter som, foundation på ett stick, glow oil, bronzer stick, lip balm, highlighter, ansiktsmask på stick med Matcha, vattenmelon serum på stick. Men det finns även andra produkter som mascara, krämer osv.

Om Milk make up:

Milk Makeup är ett märke som är växtbaserad och ej testat på djur är. Det är ett varumärke som startade i butik New York och L.A som nu lanserats i Sverige. Upptäck multifunktionella och högteknologiska formler byggda för att ta med flickan under resor!

Tankar:

Jag brukar säga att den hudvårdsrutin är den som blir av är den som är bra, jag brukar ofta tyvärr sminka mig på tåget och då blir det inte alla gånger att jag grundar med hudvård och återfuktar min hur då jag dels inte har plats i väskan men även att flytande produkter har en tendens att läcka i väskan. Jag tycker förpackningarna är så snygga  och Milk makeup har gjort sig kände för sina enkla men effektfulla produkter!

Här kan du köpa Milk Makeup

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.