Kokie cosmetics


Kokie Cosmetics är ett K-Beauty-inspirerat kosmetiskt märke som erbjuder produkter av hög kvalitet till en överkomlig pris. Det är ett relativt nytt make up märke på den Svenska marknaden men som finns hos Hudvårdsguiden.se 

kokie cosmetics

-Ad links-

Du kan köpa Kokie cosmetics i Sverige

Jag kom i kontakt med Kokie cosmetics via en via Hud och kosmetik mässan i Kista som jag var på för ett ex antal veckor sedan har nu testat några produkter.

Denna Ögonskuggspalett  från Kokie cosmetics är verkligen värd sina pengar. Skulle jag ge det en recension skulle jag säga att den har mer pigment än många andra skuggor som är betydligt dyrare. Perfekt storlek att ha med på resor!

Läppenna från Kokie cosmetics

Läppennan kostar 89 kr och denna high lighter som har otrolig glow kostar 119 kr!

Är du ute efter kvalité men betala budget pris kan jag verkligen rekommendera Kokie cosmetics. Det är ett make up märke från USA. Jag ska visa mer hur skuggan blir i ett annat inlägg samt bifoga i detta inlägg.

Rekommenderade artiklar

2 kommentarer

  1. Älskar din blogg! Har sett dig också i vimlet mina vänner säger också att för att vara i denna ålder har du skött dig fint.

    1. Tack så mycket, ja men exakt jag ta lägger ju en hel del på att ta hand om mig. Härligt att diskutera vänliga ord mellan vänner sådär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *