IsaDora lanserar mikrobiomvänlig serumfoundation med probiotika

Innehåller adlinks

IsaDora är stolta över att presentera sitt senaste tillskott i skönhetsserien: The Wake Up The Glow Fluid Serum Foundation. Denna foundation har en fjäderlätt konsistens som ger ett naturligt resultat med en ”second-skin” effekt för en daggfrisk finish. Den innovativa formulan kombinerar makeup och hudvård och är berikad med Lactobacillus (probiotika) som bidrar till att balansera hudens mikrobiom för en fräsch och frisk hud.

The Wake Up The Glow Fluid Serum Foundation innehåller dessutom hudvårdande ingredienser som 2% hyaluronsyra och 5% vegetabilisk squalane, vilket ger en långvarig återfuktande effekt med näring.

Egenskaper:

  • Jämnar ut hudtonen med skir täckning för en naturlig finish med glow.
  • 2% hyaluronsyra hjälper till att återfukta och plumpa ut huden.
  • 5% vegetabiliskt squalane ger en långvarig, återfuktande effekt.
  • Lactobacillus (probiotika) bidrar till att balansera hudens mikrobiom.
  • SPF 30 för extra skydd.

The Wake Up The Glow Fluid Serum Foundation är veganvänlig, kliniskt testad, oparfymerad och cruelty-free. Den skapar inte bara en fräsch, jämn hudton utan vårdar och vitaliserar också din hud. Produkten är särskilt lämplig för känslig hud. Lanseringen sker i april med ett rekommenderat pris på 229 SEK.

Mina reflektioner:

Jag har tidigare provat hudvårdsprodukter med probiotika i form av en sheet mask som jag verkligen älskade. Därför ser jag verkligen fram emot att testa The Wake Up The Glow Fluid Serum Foundation. Kombinationen av hudvårdande ingredienser och makeup i en foundation låter fantastiskt och jag är nyfiken på att se hur min hud reagerar på den. Denna produkt verkar som ett perfekt tillskott till min dagliga skönhetsrutin.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *