GAAM x BHBD lanserar – Capsuled Beauty & Beauty in a Can

GAAMxBHBD

GAAM och BHBD har inlett ett samarbete för att erbjuda en helhetslösning för hår- och hudvård genom deras nya produkter, Capsuled Beauty och Beauty in a Can. Dessa innovativa produkter innehåller en unik blandning av hyaluronsyra, biotin, kollagen och kisel, vilka alla bidrar till starkare och friskare hår, hud och naglar.

”Många frisörer får dagligen frågor från sina kunder om hur man kan få längre och fylligare hår. Kunder som använder BHBD har ofta problem med tunt och kort hår samt andra hårrelaterade bekymmer. Det var här projektet fick sin början; varför stanna vid håret när du samtidigt kan uppnå friskare hud?” säger Louise Sköld, grundare av BHBD.

Samarbetet mellan GAAM och BHBD föddes ur denna vision.

”Tillsammans med GAAM, som enligt mig och många andra är ett av de mer framstående foodtech-varumärkena i Sverige, har vi skapat produkterna Capsuled Beauty och Beauty in a Can, tillverkade i Sverige. Dessa innehåller populära skönhetsingredienser som hyaluronsyra, biotin, kollagen och kisel, vilka alla bidrar till både inre välmående och yttre skönhet. Genom praktiska kapslar och en god energidryck ger vi våra kunder verktygen de behöver för att vårda sig inifrån och ut,” tillägger Sköld.

Mer än bara ännu ett skönhetstillskott på marknaden

Capsuled Beauty och Beauty in a Can förväntas ge ringar på vattnet när det kommer till framtida samarbeten och innovativa produkter. Samarbetet med BHBD och GAAM har resulterat i produkter som skiljer sig från andra skönhetstillskott på marknaden.

“Med BHBDs expertis inom skönhet och vår passion för att utveckla framtidens tillskott inom hälsa, välbefinnande och nyttigare livsmedelsalternativ har vi kunnat införliva fantastiska ingredienser i våra nya produkter. Dessa är mer än bara ytterligare tillskott på marknaden; de representerar en holistisk lösning för hud, hår och naglar som vi stolt har utvecklat med BHBD,” säger Mårten Åkeson, grundare av GAAM.

Personlig reflektion: Jag tycker att det är otroligt spännande att se GAAM och BHBD slå sig samman för att erbjuda dessa innovativa skönhetsprodukter. Att tänka holistiskt kring hår- och hudvård är viktigt och dessa produkter verkar verkligen kunna göra en stor skillnad. Många gånger är det enkla lösningar, som att använda rätt produkter, som ger bäst resultat. Jag ser fram emot att följa utvecklingen och höra om era upplevelser av Capsuled Beauty och Beauty in a Can.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *