FOREO PRESENTERAR KIWITM COLLECTION

Innehåller adlinks

Nu introducerar FOREO stolt sin senaste innovation inom skönhetsteknologi – KIWITM Collection! Den här serien är skapad för att lösa problem med envisa pormaskar, ojämn hudstruktur och synliga ålderstecken. KIWITM Collection består av två banbrytande nyheter: KIWITM och KIWITM derma, som båda använder avancerad teknik för att ge din hud den vård den förtjänar.

Avancerad teknologi för din hud
Genom att kombinera diamantmikrodermabrasion och vakuumsug-teknologi erbjuder dessa enheter en kraftfull behandling som djuprengör och föryngrar din hud. De tar bort döda hudceller och orenheter samtidigt som de stimulerar cellförnyelsen, vilket resulterar i en fastare och strålande hy.

Varför är hudvård viktigt?
Ansiktet utsätts dagligen för föroreningar och andra påfrestningar som kan skada hudens hälsa. Pormaskar och förstorade porer är vanliga problem som många av oss kämpar med. Våra porer är nödvändiga för hudens andnings- och reningsprocesser men kan bli igentäppta av smuts, olja och döda hudceller. Detta kan leda till inflammationer och akne.

KIWITM Derma: Tre rnheter för skräddarsydd behandling KIWITM derma kommer med tre utbytbara munstycken i medicinskt stål och äkta Adamas-diamanter, vilket säkerställer hållbarhet och effektivitet. Dessa munstycken behöver aldrig bytas ut, vilket gör KIWITM derma både miljövänlig och ekonomisk.

Vakuumsug: Den perfekta kompletteringen
Vakuumsug-tekniken arbetar tillsammans med mikrodermabrasion för att effektivt avlägsna orenheter från porerna och stimulera blodcirkulationen. Detta förbättrar hudens elasticitet och naturliga läkningsprocess, vilket ger en klarare och jämnare hudton.

Blått LED-Ljus och T-SonicTM massage
KIWITM är utrustad med blått LED-ljus för att behandla akne och reducera fet hud genom att minska talgproduktionen. T-SonicTM pulseringar ger en skonsam ansiktsmassage som förbättrar mikrocirkulationen och hjälper hudvårdsprodukter att tränga djupare in i huden.

Hudvårdsrutinen för perfekt hud

För att maximera resultaten av KIWITM Collection har FOREO också utvecklat en hudvårdsserie specifikt formulerad för att användas med enheterna. Dessa produkter förbättrar hudens textur, minskar synliga porer och ger en jämnare hudton med mer lyster.

 

Gå till Foreo hos Lyko 

Gå till Foreo hos Eleven 

Gå till Foreo hos Nordic feel 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *