FOREO LANSERAR PEACHTM 2 GO

Innehåller annonslänkar

I fjol revolutionerade det världsledande hudvårdsföretaget FOREO hemmahårborttagning med lanseringen av PEACHTM 2. Nu tar de ett steg vidare med det senaste tillskottet i PEACH 2TM Collection: PEACH 2TM go. Denna nya enhet erbjuder banbrytande IPL-hårlaserteknologi i ett resevänligt format.

Enligt en undersökning spenderar den genomsnittliga kvinnan över 1700 timmar av sitt liv på att bara raka benen! Det är en enorm mängd tid och pengar som går åt till hantering av hårväxt, oavsett om det gäller kvinnor eller män.

Men nu är det äntligen dags att säga adjö till dessa dagar med FOREOs nya innovativa lösning för hårborttagning som ger permanenta resultat.

PEACHTM 2 go är en mindre och mer portabel version av sin storasyster PEACHTM 2, men med likvärdiga funktioner. Nu kan du enkelt bära med dig den smidiga och effektiva lösningen för hårborttagning vart du än går. Tillsammans med PEACHTM Cooling Prep Gel garanteras en kraftfull hårborttagningsbehandling samtidigt som huden skyddas för ett jämnt och silkeslent resultat.

Men vad är IPL egentligen? IPL står för Intense Pulsed Light och är en effektiv metod för permanent hårborttagning. Genom att använda intensiva ljuspulser absorberas pigmentet i hårstråna och hårsäckarna, vilket leder till att håret faller av. IPL-behandlingar är mest effektiva under den aktiva tillväxtfasen av håret, vilket innebär att flera sessioner krävs för att uppnå ett hårfritt resultat.

PEACHTM 2 go erbjuder en förstklassig IPL-behandlingsupplevelse för hemmabruk. Med sitt stora behandlingsfönster och ultrasnabba laserljuspulser kan den täcka stora områden på kort tid, vilket gör den mer effektiv än andra enheter på marknaden. Dessutom är den utrustad med FOREOs signaturpatenterade T-SonicTM-massage, vilket hjälper till att öka blodcirkulationen och ge huden en strålande lyster.

För att säkerställa en säker behandling är PEACHTM 2 go utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive ett inbyggt hudkylningssystem och en ljusblockerande silikonram. Dessa funktioner aktiveras endast när behandlingen påbörjas för att minimera obehag och säkerställa en effektiv behandling.

Med PEACHTM 2 go behöver du inte längre oroa dig för oönskad hårväxt när du är på resande fot!

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *