Dr Dennis Gross Skincare Hyaluronic Marine Meltaway Cleanser

Innehåller reklam och annonslänkar för Dr Dennis Gross

Dr Dennis Gross Skincare Hyaluronic Marine Line är nu komplett med en efterlängtad, snabbverkande rengöring som avlägsnar orenheter och makeup i ett enda svep. Tar din rengöringsrutin till en helt ny nivå – en oumbärlig hypoallergen rengöring som både är effektiv och skonsam!

Makeup, smuts och orenheter kan leda till igentäppta porer, utslag, irritation och orsakar även för tidigt åldrande. En bra rengöringsrutin håller huden hälsosam men ett fullspäckat vardagspussel kan ofta komma i vägen. Dr Gross antog utmaningen att skapa en universell rengöring som effektivt avlägsnar orenheter och all slags makeup, även vattenfast, utan att irritera huden. Hyaluronic Marine Meltaway Cleanser är den ultimata rengöringen som underlättar i vardagen och gör din kvällsrutin till ett rent nöje. En oljefri, hypoallergen rengöring som avlägsnar alla spår av makeup och orenheter – i ett enda svep!

Dr Gross unika cocktail av hyaluronsyra, marina alger, kiwi och aloe vera i kombination med Oil-Free Cleansing Complex återfuktar och ger näring till huden samtidigt som den rengör effektivt. Hyaluronic MarineTM Meltaway Cleanser har en härlig konsistens som verkar lugnande och bibehåller hudens fuktbalans. Perfekt även för den känsliga huden runt ögonen.

Nyckelingredienser: Hyaluronsyra, Oil Free Cleansing Complex, marina alger, aloe vera och kiwi.

Pris: 395 kr, 150 ml

Köp den här (klick)

Fördelar

  • Rengör noggrant och skonsamt utan irritera huden eller lämna en fet hinna
  • Avlägsnar alla spår av smuts och olja
  • Avlägsnar ögonmakeup (även vattenfast)
  • Intensivt återfuktande och närande formula
  • Hypoallergen
  • Fri från tvål, sulfater och parfym
  • Passar alla hudtyper, även torr och känslig

Hyaluronic Marine Meltaway Cleanser

The Technology: Oil-Free Cleansing Complex

Denna milda men effektiva rengöring som har samma fördelar som en olja trots att den är oljefri tar bort all slags makeup och orenheter. Den bygger på Dr Gross Oil-Free Cleansing Complex – en teknologi i 3 steg:

1. Formulan attraherar orenheter som en magnet. Motsatser attraherar.

2. Genom att efterlikna en olja löser den upp make-up och orenheter­ som ­lagrats ­i­ hudens ­lipidfilm­. Lika löser lika

3. Minskar ytspänningen hos talg och smuts för en enkel, effektiv rengöring i ett enda svep. Minskar ytspänning.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *