Authentic Beauty Concept lanserar Glow Spray Serum

Authentic Beauty Concept introducerar sitt senaste tillskott i hårvårdssortimentet: Glow Spray Serum. Denna nya produkt erbjuder intensiv glans, färgbevarande lyster och effektivt värmeskydd, allt förpackat i en lyxig glasflaska med roséfinnish. Glow Spray Serum är redo att förvandla ett matt och livlöst hår till strålande och hälsosamt.

Glow Spray Serum

Glow Spray Serum är speciellt framtaget för att bevara och skydda färgat hår. Med en noggrant utvald kombination av laboratorieodlade ingredienser såsom röda alger och djuphavsvatten skapas en kraftfull symbios. Denna formula balanserar hårets yttersta skikt, vilket hjälper till att bevara färgpigmentet även efter upprepade tvättar.

Resultatet är långvarig premiumkvalitet för ditt hår, med en hälsosam glans och livfullhet från rötter till toppar. Dessutom lämnar produkten håret slätt, mjukt och strålande samtidigt som den skyddar mot både värme och solens skadliga UV-strålar.

”Glow Spray Serum är en otroligt användbar produkt som inte bara bevarar och skyddar hårets kvalitet, utan också ger omedelbart synliga resultat. Jag använder den både under behandlingar på salongen och rekommenderar den till mina kunder för att använda hemma som en del av sin hårvårdsrutin,” säger Jonny Westberg, Education Expert på Henkel Hair Professional.

Personlig reflektion:
Jag tycker ibland att det är svårt att få glansen på håret när man har blont hår då det ständigt mattas av. Visst finns det många produkter på marknaden som ger glans, men det är helt klart bättre med produkter som även på sikt ger långvarig glans. Det är värt att lägga några extra kronor på en produkt som bevarar håret. Jag är helt klart intresserad av att testa Authentic Beauty Concepts nya Glow Spray Serum.

https://www.authenticbeautyconcept.se/

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *