Smarta knepen för att se mer exklusiv ut i klänning

Klänningar är ett verkligen ett klädesplagg som passar alla kvinnor, gammal som ung. Det är betydligt enklare att se bra ut i en klänning än att försöka kombinera en topp och en kjol. Har du någon gång funderat på hur influencers får sina outfit att se så spot on? Nu ska jag berätta hemligheten, det handlar om passform och matchande accessoarer. Vi har alla den vännen som alltid ser så perfekt ut med sina outfit och som vi vet inte kostat skjortan och allt stavas planering så se till att beställa hem dina klänningar i god tid och bygg upp din basgarderob av klänningar. I denna bloggpost tänkte jag berätta vart du finner trendiga snygga klänningar online och hur du kan få din outfit att se ut som million bucks.

Få bättre passform på din klänning

Om din klänning är för lös i runt midjan så finns det knep att ta till. Jag såg nyligen på Tiktok att du kan ta ett armband på insidan av din klänningen ta ut en bit tyg runt armbandet och sätta en gummisnodd och vips har du dragit in klänningen utan behöva lämna klänningen till en skräddare. Sätt ett skärp i midjan, många klänningar gör sig bra med ett skärp i midjan.

Rätt underkläder för klänning

Undvik att ha bh-banden synliga, satsa på en nude balconette bh som är ett måste i varje kvinnas garderob. Freebra har även många bra alternativ när du behöver vara bh-lös. Ett annat bra tips är att du kan sy in en gammal bh i din klänning. Shaping underkläder är också praktiskt för att få den sömlösa känslan.

Klänningar för alla tillfällen

Försök att bygga upp en klänning garderob. En basgarderob av klänningar kan innefatta en svart mer täckande klänning, en svart cocktailklänning gärna i siden, några stickade klänningar till hösten, några strandklänningar, nyårsklänning, klänning som passar till dop och bröllop. Det blir roligare att gå på event i vetskap att man alltid har något att ha på sig. Här finner kan du köpa klänningar för alla tillfällen.

Matcha dina accessoarer och smycken

Även om det kan verka enkelt så tänker många faktiskt inte på att matcha ihop sina smycken med sina andra accessoarer, men det är väldigt viktigt för en övergripande sammanhållen look. Till exempel har din väska silver metall accenter, oavsett om det är kedjor, handtag, spännen, etc. Då bör dessa metallic accenter matcha dina smycken. Om din väska har guldfärgade accenter, välj då guldsmycken. Om din väska har silverfärgade accenter, var noga med att bära silversmycken. Det är dessa små men viktiga detaljer som får dig att sticka ut och får din outfit att kännas mer exklusiv.

Matcha klänning med väska

Det är viktigt att matcha din handväska med kläderna du har på dig också. Till exempel, om du bär en enfärgad klänning, se till att välja en handväska som antingen är i samma färg som din klänning (för en monokromatisk look) eller en som matchar din klänning. Om du bär en klänning som är kraftigt mönstrad, välj en mer diskret väska av som passar väl ihop med klänningens färg-

Klänningar i livfulla färger är bäst att kombinera med ljusare väskor, så din look är inte för extrem (och vice versa). Om du inte vet vilken färg du ska matcha din klänning med är ett säkert kort en svart handväska som nästan passar till nästan varje outfit. En liten svart klänning med nästan vilken handväska som helst, en “The little black dress” är ett måste i varje kvinnas garderob, ha gärna en mer påklädd variant för arbete, företagsfester och en för festligare tillfällen.

Matcha klänning med skor

Se till att dina skor inte har samma färg och material som din outfit. Svarta, beige och gråa skor passar till allt. Eftersom de alla är neutrala kan du bära dessa färger för att kompensera för en mer livfull outfit.

Välj rätt klänning för din kroppsform

Är du timglasformat fokusera på klänningar som inte får dig se fyrkantiga ut. Klänningar som går in i midjan klär dig ofta väl. Har du en rak kroppsform är det fint att även arbeta med skärp för få en mer midja. Har du en päronformad kropp är det fint att lägga bredd på axlar med klänning med ärm och figurnära nederdel. Är din kropp rund är det fint med maxiklänningar som är mer lose fit. För inspiration, Googla någon kändis som du upplever har samma kroppsform som dig och som du tycker klär sig väl för info.Här kan du läsa djupare om rätt klänning för din kroppstyp

Undvik skrynkliga kläder

Investera i en kläd steamer, en steamer bränner inte sönder sidenmaterial och är lätt att hantera. Jag brukar alltid ta med mig en steamer på mina resor och alla mina tjejkompisar vill låna den. Skrynkliga kläder big no om du vill se välklädd ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *